counter

Σία Κοσιώνη: Σικάτη εμφάνιση με total black look

Σία Κοσιώνη: Σικάτη εμφάνιση με total black look
Σία Κοσιώνη: Σικάτη εμφάνιση με total black look

Με αφορμή τα γενέθλια της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Σοφίας Τσίπα, η Σία Κοσιώνη, πραγματοποίησε μία από τις σπάνιες βραδινές εξόδους της και εντυπωσίασε με τις ενδυματολογικές της επιλογές, καθώς επέλεξε να φορέσει, ένα total black φόρεμα μία save επιλογή αλλά και ταυτόχρονα chic.

Τον «κόσμο ανάποδα» έφεραν οι συνεργάτες της Σοφίας Τσίπα, την ημέρα των γενεθλίων της! Η δημοσιογράφος του Σκαϊ, είχε γενέθλια και το γιόρτασε μαζί με αγαπημένους φίλους αλλά και συνεργάτες, σε γνωστό εστιατόριο club, των Βορείων Προαστίων.

Σύσσωμοι οι συνάδελφοι, της παρουσιάστριας της εκπομπής «Ο κόσμος ανάποδα». Παρευρέθηκαν σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά για να της ευχηθούν από κοντά «Χρόνια Πολλά». Ανάμεσά τους, ήταν η Σία Κοσιώνη και η Άννα Μποσδούκου. Οι δύο κεντρικές παρουσιάστριες του ΣΚΑΪ, μπορεί να μην επιλέγουν συχνά να πραγματοποιούν δημόσιες εξόδους, ωστόσο, γι την φίλη τους, Σοφία Τσίπα το διασκέδασαν και ξέχασαν λιγάκι την «αυστηρή» παρουσία τους.

Ωστόσο, κοντά στην εορτάζουσα δημοσιογράφο, βρέθηκε και η καλή της φίλη και σπουδαία τραγουδίστρια, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR