counter

Σία Κοσιώνη: Κοινοποίησε φωτογραφία της μητέρας της με αφορμή τα γενέθλια της

Σία Κοσιώνη: Κοινοποίησε φωτογραφία της μητέρας της με αφορμή τα γενέθλια της
Σία Κοσιώνη: Κοινοποίησε φωτογραφία της μητέρας της με αφορμή τα γενέθλια της

Μια σημαντική ημέρα ήταν η χθεσινή για την Σία Κοσιώνη, καθώς η μητέρα της είχε γενέθλια.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει μεγάλη αδυναμία στη μαμά και για αυτό το λόγο θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η δική μου η μαμά εξακολουθεί να μου φέρεται ως μαμά, ακόμα και τώρα που έγινα κι εγώ μαμά. Με συμβουλεύει διαρκώς αν έφαγα, αν σηκώθηκα νωρίς. Όλα αυτά. Αν έκανα στο παιδί το ένα, το άλλο. Και της λέω “ρε μαμά, μαμά είμαι. Μην μου λες τα ίδια πράγματα”. Πολλές φορές που έχω κάτι, πέφτει μέσα», είχε πει σε συνέντευξη της η Σία Κοσιώνη για τη μητέρα της.

Δείτε επίσης - Σία Κοσιώνη: Η σπάνια φωτογραφία με τον Κώστα Μπακογιάννη στο Instagram

Σία Κοσιώνη – Οι δημόσιες ευχές στη μητέρα της

Η Σία Κοσιώνη κοινοποίησε μια φωτογραφία στη μητέρα της, η οποία ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στην τούρτα της και τον εγγόνο της Δήμο και έγραψε:

«Η αγαπημένη λέξη της μαμάς μου ήταν το «πρόσεχε». Όσα περισσότερα «πρόσεχε» μου έλεγε τόσο περισσότερο κλώτσαγα. Και όσο περισσότερο κλώτσαγα τόσο περισσότερο πρόσεχα. Και αφότου έγινα μάνα, συνέχισε να μου λέει «πρόσεχε» και μάλιστα εις διπλούν. Να προσέχω εγώ και να προσέχω και τον εγγονό της. Κι εγώ κλωτσάω εις διπλούν. Κι ενώ κλωτσάω εις διπλούν, προσέχω και εις διπλούν. Βέβαια, σιγά σιγά αρχίζω να παίρνω το αίμα μου πίσω, γιατί μεγαλώνει και καθώς μεγαλώνει της λέω κι εγώ να προσέχει. Και όσο της το λέω τόσο κλωτσάει. Αλλά είμαι σίγουρη πως όσο κλωτσάει τόσο περισσότερο προσέχει. Χρόνια πολλά μαμά μου!».

Δείτε την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR