counter

Σία Κοσιώνη: Ξέσπασε με αφορμή το εμπάργκο ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ, "Δεν δεχόμαστε μαθήματα στο συγκεκριμένο θέμα"

Σία Κοσιώνη: Ξέσπασε με αφορμή το εμπάργκο ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ, "Δεν δεχόμαστε μαθήματα στο συγκεκριμένο θέμα"
Σία Κοσιώνη: Ξέσπασε με αφορμή το εμπάργκο ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ, "Δεν δεχόμαστε μαθήματα στο συγκεκριμένο θέμα"

Το τηλεοπτικό κοινό καλησπέρισε το απόγευμα της Κυριακής η Σία Κοσιώνη το απόγευμα της Κυριακής 15/10.

Η παρουσιάστρια στην έναρξη της έκτακτης εκπομπής για τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ενημέρωσε πως από την βραδιά θα απουσιάζουν εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ μετά από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Αυτιάς. Η Σία Κοσιώνη μάλιστα με αφορμή όσα έγιναν ξέσπασε τονίζοντας πως τόσο η ίδια όσο και ο σταθμός έχουν τεράστια ευαισθησία στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Διαβάστε επίσης! Ανάρτηση Κασσελάκη κατά Αυτιά: "Καλώ τον ΣΚΑΪ να ξεριζώσει την κουλτούρα ομοφοβίας"

Στπέφανος Κασσελάκης – Ξέσπασε η Σία Κοσιώνη μετά την απόφαση για εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

«Απόψε δυστυχώς δεν θα έχουμε εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ στο τηλεοπτικό μας πάνελ. Και αυτό διότι ο νέος πρόεδρος του κόμματος, ο κύριος Στέφανος Κασσελάκης, ανακάλυψε ένα ομοφοβικό σχόλιο σε μια τοποθέτηση του Γιώργου Αυτιά στη χθεσινή του εκπομπή. Ως εκ τούτου έλαβε την απόφαση να αποσύρει όλους τους ανθρώπους του κόμματος από τον ΣΚΑΪ… Ομολογώ πως είδα και ξαναείδα δέκα φορές – δεκαπέντε το απόσπασμα και δεν μπορώ να το καταλάβω όπως το κατάλαβε ο κύριος Κασσελάκης και δεν καταλαβαίνω την έκρηξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ βλέπω μια παλιά αντιπαραγωγική ιστορία εμπάργκο που επαναλαμβάνεται στον ΣΚΑΙ. Επιχειρείται να στηθεί ξανά μια ατζέντα σύγκρουσης με τον σταθμό μας και βλέπω επίσης να παίζεται μια ομοφοβική κασέτα που επίσης και αυτή δεν την κατανοώ.

Και ως εκ τούτου έχω να πω το εξής. Είμαι 17 χρόνια παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ, δεν δεχόμαστε μαθήματα στο συγκεκριμένο θέμα. Έχουμε τεράστια ευαισθησία στα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεύτερον, αν κάποιοι έχουν μια ατζέντα σύγκρουσης με τον ΣΚΑΙ δεν διατιθέμεθα, εμείς είμαστε δημοσιογράφοι, δεν είμαστε πολιτικοί. Και τρίτον το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν προσφέρεται για show. Καλά θα κάνουν αυτοί που το υπηρετούν, να μην το φτηναίνουν. Εγώ αυτά έχω να πω εκπροσωπώντας τον εαυτό μου και το σταθμό μου» είπε η Σία Κοσιώνη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Σία Κοσιώνη:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR