counter

Σία Κοσιώνη: Η αντίδρασή της όταν άκουσε τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη

Την επανεκλογή του στον Δήμο Βόλου εξασφάλισε ο Αχιλλέαες Μπέος με ποσοστό 56,60%. 

Το βράδυ της Κυριακής ο Αχιλλέας Μπέος πραγματοποίησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του Στέφανου Κασσελάκη και τις δηλώσεις που έκανε για την απόκτηση δύο γιων.

Η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου

 «Εγώ ως άνθρωπος είμαι αυτός που ξέρετε, μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας, σας κοιτάω στα μάτια, αντιμετωπίζω όλα τα ζητήματα στις γειτονιές και εκφράζομαι ελεύθερα, όπως λέει και το Σύνταγμά μας. Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός, ούτε έχω πτυχίο κορνιζαρισμένο. Τα τελευταία χρόνια κυβέρνησαν γιατροί και δικηγόροι την Ελλάδα, αυτοί μας εξαθλίωσαν. Και έχεις κάποιες εκπομπές που αντί να σταθούν στην ουσία κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι ''επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια''. Δηλαδή τι θες να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Ότι εμείς οι υπόλοποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@@@δες;».

Δείτε επίσης - Ράνια Τζίμα: Σοκαρισμένη με τις δηλώσεις του Μπέου για τον Κασσελάκη! "Είναι αδιανόητο"

Η Σία Κοσιώνη παρακολουθώντας τις δηλώσεις διέκοψε την σύνδεση λέγοντας: «Νομίζω δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να ακούμε».

Δείτε παραπάνω το σχετικό στιγμιότυπο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR