counter

Shopping Star: Αυτό είναι το θέμα και η νικήτρια της εβδομάδας

Το Shopping Star, το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια, επιστρέφει για 4η χρονιά επιτυχίας στην οθόνη του Star!

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star  η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο. 

Στον σχολιασμό, η φωνή του Shopping Star, ο άντρας, που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

«Shopping Star» της 10ης εβδομάδας της 4ης σεζόν, αναδείχθηκε η 36χρονη Πέννυ, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 15:50, θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες της 11ης εβδομάδας,  για την 4η σεζόν του Shopping Star!

Η 26χρονη Ηλιάνα, ιδ. υπάλληλος

Η 43χρονη Ειρήνη, ιδ. υπάλληλος 

Η 54χρονη Δέσποινα, καθηγήτρια αγγλικών

Η 23χρονη Ελίνα, ιδ. υπάλληλος   

Η 29χρονη Ελένη, παιδαγωγός

Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» είναι: «Εντυπωσιακή σε θεατρική πρεμιέρα»

 Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει, ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία; Ποια θα στεφθεί… Shopping Star;

Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star» για 4η χρονιά στο Star!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR