counter

Σήμερα ο πρώτος διαδικτυακός τελικός της Eurovision, “Europe Shine a Light”

Σήμερα ο πρώτος διαδικτυακός τελικός της Eurovision, “Europe Shine a Light”
Σήμερα ο πρώτος διαδικτυακός τελικός της Eurovision, “Europe Shine a Light”

Φέτος είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Eurovision που δεν θα υπάρξει διαγωνιστικό μέρος και αυτό λόγο κορονοϊου. Ωστόσο η EBU αποφάσισε να παρουσιαστούν διαδικτυακά τα κομμάτια με την ΕΡΤ να διοργανώνει ψηφοφορία μέσω διαδικτύου για να τιμήσουμε τους καλλιτέχνες και να διαλέξουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια της φετινής χρονιάς.

Η διαδικτυακή ψηφοφορία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 στις 23:59, και καθένας θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει τα τρία τραγούδια -εκτός της ελληνικής συμμετοχής- που θα διαγωνίζονταν φέτος.

Και μπορεί να μην παρακολουθήσουμε τον Μεγάλο Τελικό από την Αρένα Ahoy στο Ρότερνταμ, αλλά το «Europe Shine a Light», το δίωρο μοναδικό σόου της EBU σε συνεργασία με την Ολλανδική Τηλεόραση, θα μας ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην 65χρονη ιστορία της Eurovision που τόσο αγαπάμε,  παρουσιάζοντας τα 41 φετινά video clip αλλά και εκπλήξεις με ζωντανές συνδέσεις και μαγνητοσκοπημένα μηνύματα θρύλων του Διαγωνισμού.

Το «Europe Shine a Light», που θα μεταδοθεί σε 46 χώρες, θα παρακολουθήσετε αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου 2020, στις 22:00 στην ΕΡΤ1 και στο WebTV της ΕΡΤ, σε σχολιασμό της Μαρίας  Κοζάκου, η οποία μετέδωσε για πρώτη φορά τον Διαγωνισμό της Eurovision, το 2006.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR