counter

"Σήκωσε" εμπορικό κέντρο. Χρειάστηκε βοήθεια για να τα μεταφέρει

"Σήκωσε" εμπορικό κέντρο. Χρειάστηκε βοήθεια για να τα μεταφέρει
"Σήκωσε" εμπορικό κέντρο. Χρειάστηκε βοήθεια για να τα μεταφέρει

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για να κάνει τις αγορές της. Η παρουσιάστρια, αμέσως μετά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές της θέλησε να κάνει κάποια ψώνια για την ίδια αλλά και τους αγαπημένους της, αφού λόγω του ταξιδιού της στις Μαλδίβες καθυστέρησαν τα δώρα για τους οικείους, τα παιδιά, τα βαπτιστήρια.

Η Ελένη Μενεγάκη, μετά το τέλος της εκπομπής της, βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, ντυμένη απλά αλλά πολύ προσεγμένα. Αμέσως κατευθύνθηκε σε γνωστό κατάστημα γυναικείων ρούχων για να πάρει μερικά πράγματα για την ίδια. Αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να συνείσει τις αγορές της σε πολυκατάστημα μέσα στο εμπορικό, όπου παρέμεινε για αρκετή ώρα. Η Ελένη Μενεγάκη, είχε κατά νου πολλά πράγματα που ήταν απαραίτητα για το σπίτι, την οικογένεια και τους φίλους της και θέλησε να κάνει μόνη τις αγορές, χωρίς να αποσπάται η προσοχή της. Χαρακτηριστικό του πόσα πράγματα αγόρασε, είναι η βοήθεια που χρειάστηκε για να τα μεταφέρει από εργαζόμενο του καταστήματος, που διακρίνεται ακριβώς πίσω της στις φωτογραφίες, να κουβαλά μεγάλες σακούλες μέχρι το αυτοκίνητο της παρουσιάστριας.

Οι καταστηματάρχες πάντως χρωστάνε ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία εν μέσω κρίσης στηρίζει τα ελληνικά καταστήματα και τους εργαζομένους, ψωνίζοντας από την Ελλάδα τα απαραίτητα για εκείνη και τα δώρα της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR