counter

Sex texts!

Sex texts!
Sex texts!

Sex texts

Τα μηνύματα σεξουαλικού τύπου μέσω κινητών, σελίδων κοινωνικής δικτύωσης κλπ-  αποτελούν πλέον μέρος του φλερτ μεταξύ των δύο φύλων. Μήπως όμως πρέπει να είσαι λίγο πιο επιφυλακτική;

 

Eίναι μάλλον απίθανο να μην το έχεις κάνει ποτέ ή να μη σου έχει συμβεί έστω και μία φορά να στείλεις στον αγαπημένο σου ένα γεμάτο υποσχέσεις ερωτικό μήνυμα! Ή να μπεις στον πειρασμό να απαντήσεις σε κάποιο γραπτό μήνυμα με σεξουαλικά υπονοούμενα που σου έστειλε κάποιος που σου αρέσει… Σίγουρα δεν είναι ντροπή και γι’ αυτό δεν χρειάζεται να κοκκινίζεις!

 

Σύμφωνα μάλιστα με τους ειδικούς τα sex texts είναι ένας εύκολος τρόπος να ξυπνήσουν -ιδιαίτερα τα πολυάσχολα ζευγάρια- τη συχνά κοιμισμένη από το στρες και τις πολλαπλές υποχρεώσεις ερωτική τους διάθεση.

 

Τα γραπτά ερωτικά μηνύματα μπορούν να διεγείρουν τον εγκέφαλο κάνοντάς σε να σκέφτεσαι το σεξ πολύ πριν το κάνεις! Δηλαδή αποτελούν μια καλή νοητική προθέρμανση που μπορεί να αυξήσει  την προσμονή των δύο συντρόφων αρκετή ώρα πριν βρεθούν στο κρεβάτι!

 

Προσοχή όμως…

 

Κάποιες φορές ένας ερωτικός διάλογος μέσω μηνυμάτων μπορεί να ξεκινήσει επιπόλαια είτε σαν αστείο είτε σαν απάντηση που δεν πολυσκέφτηκες σε κάποιο προκλητικό μήνυμα που έλαβες στο κινητό σου ή στην προσωπική σου σελίδα από κάποιον που μόλις γνώρισες ή που δε γνωρίζεις πολύ καλά.  

 

Σε αυτές τις περιπτώσεις έχε κατά νου πως ό,τι διατυπώνεις γραπτά έχει πάντα περισσότερο βάρος, είναι πιο δεσμευτικό και σε κάποιες περιπτώσεις  μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και ενοχοποιητικό, σε σχέση με ό,τι λες  προφορικά. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεχτική.

 

Τα sex texts  για να είναι ασφαλή προϋποθέτουν ότι υπάρχει οικειότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των αποστολέων. Γι’ αυτό μην γράφεις ποτέ, πουθενά και σε κανέναν οτιδήποτε μπορεί να σε εκθέσει ή να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου γιατί πιθανόν να το μετανιώσεις.

 

Να θυμάσαι επίσης ότι τα sex texts συχνά μπορεί να  προτιμούν άτομα που θέλουν να σπάσουν γρήγορα τον πάγο και να πετύχουν ή να επισπεύσουν μια ερωτική συνεύρεση χωρίς να ενδιαφέρονται για σταθερή σχέση. Γι’ αυτό δε βλάπτει να είσαι επιφυλακτική όταν προέρχονται από μια νέα γνωριμία.

 

Πριν το στείλεις…

 

Έλεγξε  διπλά το όνομα του αποστολέα στο κινητό ή το email που πρόκειται να στείλεις το μήνυμά σου γιατί γίνονται και λάθη!

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα κάνοντας κλικ στο www.formamag.gr.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR