counter

Sergey Lazarev: Αυτή είναι η ζωή του Ρώσου τραγουδιστή που εντυπωσιάζει στην Eurovision!

Sergey Lazarev: Αυτή είναι η ζωή του Ρώσου τραγουδιστή που εντυπωσιάζει στην Eurovision!
Sergey Lazarev: Αυτή είναι η ζωή του Ρώσου τραγουδιστή που εντυπωσιάζει στην Eurovision!

Ο μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός της Ευρώπης ξεκίνησε και όλος ο πλανήτης παρακολούθησε ενθουσιασμένος τον πρώτο ημιτελικό, το βράδυ της Τρίτης.

Η Eurovision 2019 φέτος διεξάγεται στο Τελ Αβίβ και όλες οι χώρες προσπαθούν να παρουσιάσουν το καλύτερο αποτέλεσμα πάνω στη σκηνή, για να καταφέρουν να φτάσουν στην κορυφή.

Δέκα χώρες από τον πρώτο ημιτελικό πήραν τον χρυσό εισιτήριο για το τελικό του Σαββάτου και άλλες 10 θα μονομαχήσουν στον δεύτερο ημιτελικό, το βράδυ της Πέμπτης.

Ανάμεσα σε αυτές που θα διαγωνιστούν στην δεύτερη βραδιά είναι και η συμμετοχή της Ρωσίας με έναν παλιό γνώριμο.

Συγκεκριμένα, ο Sergey Lazarev επέστρεψε στην Eurovision μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης το 2016 με το τραγούδι “You are the only one”, και φέτος έχει βάλει στόχο την νίκη.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει το τραγούδι “Scream” έχοντας στο πλευρό του το δυνατό δίδυμο, Δημήτρη Κοντόπουλο και Φωκά Ευαγγελινό.

Έτσι λοιπόν με αφορμή την συμμετοχή του στο διαγωνισμό, το FTHIS.GR συγκέντρωσε μερικά πράγματα που δεν γνωρίζατε για την ζωή του.

-Είναι γεννημένος  1 Απριλίου του 1983 άρα είναι 36 ετών.

-Το ολόκληρο όνομα του είναι Sergey Vyacheslavovich Lazarev

-Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 10 ετών, ενώ στην ηλικία των δεκατεσσάρων ετών είχε ήδη λάβει το πρώτο μουσικό του βραβείο και κέρδισε αρκετούς παιδικούς διαγωνισμούς τραγουδιού 

-Εκτός από τραγουδιστής είναι και επαγγελματίας ηθοποιός με σπουδές σε σχολή θεάτρου της Μόσχας, αλλά και χορευτής.

- Έγινε γνωστός μέσα από όταν ήταν μέλος του group Smash, το οποίο διαλύθηκε το 2006.

- Το 2006 ο Sergey Lazarev τερμάτισε δεύτερος  στο “Dancing on Ice” και το 2008 τερμάτισε πρώτος στο reality “Circus of the Stars”.

-Τον Δεκέμβριο του 2016 παραδέχτηκε ότι έχει έναν γιο 2 ετών τον Nikita, αφού πρώτα οι παπαράτσι απαθανάτισαν και τους δυο να παρακολουθούν λειτουργία στην εκκλησία.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την ζωή του Sergey Lazarev, τις οποίες έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR