counter

Σεβασμό στις προσωπικές του στιγμές ζήτησε ο Φρανσουά Ολάντ

Σεβασμό στις προσωπικές του στιγμές ζήτησε ο Φρανσουά Ολάντ
Σεβασμό στις προσωπικές του στιγμές ζήτησε ο Φρανσουά Ολάντ

Φρανσουά Ολάντ

Ο Γάλλος πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δεν αναφέρθηκε καθόλου στο θέμα της ερωτικής σχέσης του με την αισθησιακή ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ, όπως είχε αποφασίσει. 

Ωστόσο, μετά το τέλος της ομιλίας του ο Ολάντ δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. Η πρώτη κιόλας ερώτηση είχε να κάνει με το ερωτικό σκάνδαλο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού Closer.

Την ερώτηση έθεσε ως είθισται ο πρόεδρος του συνδικάτου δημοσιογράφων που καλύπτει τη γαλλική προεδρία, προσπαθώντας να βγάλει τον Γάλλο πρόεδρο από τη δύσκολη θέση  και να βάλει εκεί μια τελεία.

“Ποια είναι αυτή τη στιγμή η θέση της κυρίας Τριερβελέρ;” ήταν η ερώτηση που έθεσε ο δημοσιογράφος στον Γάλλο πρόεδρο.

“Καταλαβαίνω την ερώτησή σας. Όλοι στην προσωπική ζωή μπορεί να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Υπάρχουν σκληρές στιγμές. Όμως, έχω μία αρχή: τα ιδιωτικά ζητήματα πρέπει να παραμένουν ιδιωτικά. Αυτή δεν είναι ούτε η στιγμή, ούτε η ώρα για να γίνει κάτι τέτοιο”, απάντησε ο Ολάντ, επισημαίνοντας πως δεν πρόκειται να δεχθεί περαιτέρω ερωτήσεις για το ζήτημα αυτό.

Ωστόσο ο Ολάντ τόνισε ότι σκοπεύει να διευκρινίσει το θέμα όσον αφορά τη θέση της πρώτης κυρίας πριν από την επίσημη επίσκεψη του στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Φεβρουάριο.

Η "επίσημη" σύντροφος του Γάλλου προέδρου, η 48χρονη δημοσιογράφος Βαλερί Τριερβελέρ, εισήχθη σε νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό την περασμένη Παρασκευή, μετά το δημοσίευμα του περιοδικού Closer.

Παράλληλα, ο Ολάντ εξέφρασε την "έντονη αγανάκτησή" του για το δημοσίευμα του Closer, ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του περιοδικού.

Τέλος, σε ερώτηση για την ασφάλειά του, θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη του περιοδικού ότι επισκεπτόταν την Γκαγιέ στο διαμέρισμά της με ένα σκουτεράκι, συνοδευόμενος μόνο από έναν σωματοφύλακα, είπε ότι είναι "διασφαλισμένη πλήρως"

"Η ασφάλειά μου διασφαλίζεται παντού, κάθε στιγμή, στις επίσημες μετακινήσεις μου, στη Γαλλία, στο Παρίσι και σε όλον τον κόσμο ή στις ιδιωτικές μετακινήσεις μου, αναπόφευκτα όμως (στη δεύτερη περίπτωση) η προστασία δεν είναι τόσο ισχυρή", κατέληξε.

Πηγή: Antenna News

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR