counter

Σε τέτοιους καιρούς τραγουδίστρια βγάζει 48.500 ευρώ την ημέρα!

Σε τέτοιους καιρούς τραγουδίστρια βγάζει 48.500 ευρώ την ημέρα!
Σε τέτοιους καιρούς τραγουδίστρια βγάζει 48.500 ευρώ την ημέρα!

Adele

Από την Πέπη Τυλιγάδη

H Adele έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων και παρουσίας στα charts  με το album "21". Είναι ίσως η σημαντικότερη καλλιτέχνης που έχει παρουσιάσει η βρετανική σκηνή τα τελευταία χρόνια και στην μαγευτική της φωνή, έχουν υποκλιθεί ο αμερικανίδες Beyonce και Rihanna. Η παγκόσμια επιτυχία της εξαργυρώνεται με πολλά μηδενικά στον τραπεζικό της λογαριασμό και σε καθημερινή βάση!

Όπως δημοσιεύτηκε χθές Παρασκευή, στον αγγλικό Τύπο, η Αdele προσθέτει κάθε μέρα στην περιουσία της 41.000 λίρες δηλαδή 48.500 ευρώ! Το μεροκάματό της είναι τεράστιο αν αναλογιστεί κανείς ότι τον τελευταίο χρόνο η Adele απέχει από τα μουσικά πράγματα γιατί ήθελε να αφιερωθεί στον γιο της, που έφερε στον κόσμο τον Οκτώβριο.

Η 24χρονη μετά την κυκλοφορία του "21" το 2011 δεν έχει κυκλοφορήσει καινούρια δουλειά εκτός από το κομμάτι "Skyfall" που ακούγεται στους τίτλους της τελευταίας ταινίας της James Bond. Αυτό το album, όμως, που έχει πουλήσει 25 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο δημιούργησε την τεράστια περιουσία της που αγγίζει πλέον τα 12,1 εκατομμύρια ευρώ συν τα 5,5 εκατομμύρια από τα δικαιώματα των κομματιών της.

Η γεννημένη στην περιοχή του Tottenham, Adele που κάποτε έμενε σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα του Λονδίνου με την μαμά της, πλέον έχει αγοράσει μια τεράστια έπαυλη στην πανάκριβη περιοχή του Surrey, ενώ πριν λίγες μέρες αγόρασε και ένα ολοκαίνουριο διαμέρισμα στην μαμά της, Penny Adkins στο Notting Hill του Δυτικού   Λονδίνου αξίας 710.000 ευρώ.

Adele_Fortune

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR