counter

Σε προετοιμασίες βάφτισης ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου: Αυτό το όνομα θα πάρει η δεύτερη κόρη τους

Σε προετοιμασίες βάφτισης ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου: Αυτό το όνομα θα πάρει η δεύτερη κόρη τους
Σε προετοιμασίες βάφτισης ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου: Αυτό το όνομα θα πάρει η δεύτερη κόρη τους

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο “Secret” που κυκλοφορεί μαζί με τα “Παραπολιτικά” βρίσκονται σε προετοιμασίες βάφτισης.

Το ζευγάρι στη δεύτερη κόρη του θα δώσει το όνομα, Κύνθια.

Η Βίβιαν Δράκου μίλησε στην εφημερίδα για την επιλογή του ονόματος αυτού και την προέλευσή του: «Ψάχναμε με τον Θανάση (Πατριαρχέα) ονόματα και καταλήξαμε σε αυτό, γιατί της ταιριάζει πολύ. Γιατί η Κύνθος είναι στη Δήλο, ήταν το αγαπημένο νησί των θεών και έχει ωραία ενέργεια. Έτσι, “κλειδώσαμε” αυτό το όνομα».

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου έχουν ακόμη μια κόρη, τη Σταύρια, και, όπως αποκάλυψε η γυμνάστρια, θα βαφτίσουν τα δύο κορίτσια τους σε μικρό χρονικό διάστημα: «Σκεφτόμαστε να τις βαφτίσουμε το ίδιο χρονικό διάστημα, αλλά διαφορετικές μέρες, στο χωριό μας, στο Εξοχικό Κορώνης, που είναι κοντά στην Πύλο. Θέλουμε να κάνουμε παραδοσιακές βαφτίσεις και να ακολουθήσει γλέντι».

Όσον αφορά τον γάμο του Θανάση και της Βίβιαν, έχουν ήδη κάνει πολιτικό στο δημαρχείο Γλυφάδας, ωστόσο ακόμα δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει ο θρησκευτικός.

«Θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό και να πάρουμε την ευλογία, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι στα άμεσα σχέδιά μας, καθώς λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει χρόνος να γίνει όπως θέλουμε», αποκάλυψε η Βίβιαν Δράκου.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Θανάσης Πατριαρχέας αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Alpha “Σασμός” και ενσαρκώνει το ρόλο του Άγγελου Σωτηρόπουλου. Ακόμη, ο ηθοποιός παίζει στην παράσταση “Κάποτε στον Βόσπορο”, στο Θέατρο Βεάκη. Η Βίβιαν Δράκου έχει επιστρέψει δυναμικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς ετοιμάζει καινούργια πράγματα στον τομέα της άθλησης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR