counter

Σε ποιον έπεσε το φλουρί στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη & τί κέρδισε εκείνη; VIDEO

Σε ποιον έπεσε το φλουρί στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη & τί κέρδισε εκείνη; VIDEO
Σε ποιον έπεσε το φλουρί στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη & τί κέρδισε εκείνη; VIDEO

Ελένη Μενεγάκη

Στην έναρξη της δεύτερης εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη για την νέα χρονιά, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της εκπομπής. Η Ελένη Μενεγάκη, φορώντας ένα φούξια φόρεμα και με ανεβασμένη διάθεση, ως οικοδέσποινα της εκπομπής, έκοψε την βασιλόπιτα μοιράζοντάς την στους συνεργάτες της.

Κατά την διάρκεια της κοπής της πίτας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που διοργάνωσε στο σπίτι της έχοντας παραγγείλει βασιλόπιτα τεσσάρων κιλών αλλά και στον τυχερό της χρονιάς που βρήκε το φλουρί στο κομμάτι του. 

Η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε την Πρωτοχρονιά με τον Μάκη Παντζόπουλο, τα παιδιά της, Βαλέρια, Λάουρα και Άγγελο-Ιωάννη, τον Δημήτρη Κοντομήνα, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πολλούς από τους συνεργάτες της εκπομπής της.

Σε ποιον από όλους "έπεσε" το φλουρί;

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον τυχερό λέγοντας: "Φέτος κόβοντας την πίτα είδα ότι το φλουρί έτυχε στο σπίτι. Τότε τα παιδιά άρχισαν την γκρίνια. Μετά από λίγο η Βαλέρια αναφώνησε:"Έχω και εγώ ένα εδώ με την πίτα». Πάλι καλά που βάλανε δύο φλουριά φέτος και γλιτώσαμε την γκρίνια".

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας στο πλατό της εκπομπής ακολούθησαν λαχνοί και δώρα για τους συνεργάτες. Ανάμεσα στους τυχερούς και η Ελένη Μενεγάκη που τράβηξε από τη γυάλα το νούμερο με το όνομά της και κέρδισε ένα καλοριφέρ για το εξοχικό της όπως είπε.

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR