counter

Σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ο Ηλίας Κρασσάς

Σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ο Ηλίας Κρασσάς
Σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ο Ηλίας Κρασσάς

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον σύζυγο της Βίκυς Καγιά, Ηλία Κρασσά, για απειλή σε βάρος της πρώην συζύγου του Ευαγγελίας Μπάρλα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso και η Ντέμη Νταβαρη.

Με την καταδίκη επιχειρηματία «σφραγίστηκε» η πολύχρονη διαμάχη του πρώην ζευγαριού, που διασταυρώνει εδώ και χρόνια τα ξίφη του τόσο στα ποινικά, όσο και στα αστικά δικαστήρια. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Ηλίας Κρασσάς οδηγήθηκε στο εδώλιο έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει η πρώην σύζυγός του, η οποία τον κατηγόρησε πως τον Ιανουάριο του 2011, της επιτέθηκε χτυπώντας την και εξυβρίζοντάς την.

Η Ευαγγελία Μπάρλα υποστήριξε, μεταξύ άλλων, στο δικαστήριο: «Είχαμε χωρίσει και συναντηθήκαμε σε ένα καφέ στην παραλιακή για να μιλήσουμε για τα παιδιά. Ξαφνικά, δεν θυμάμαι την αφορμή, άρχισε να με σπρώχνει και να με βρίζει ως συνήθως. Μου έλεγε, “καργ@@λ@, ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Θα σε εξοντώσω”. Εγώ τότε προσπάθησα να φύγω αλλά εκείνος με κυνήγησε, με έριξε κάτω και με κλώτσαγε, με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου. Ο κ. Κρασσάς έχει κάνει οικογένεια τώρα αλλά συνεχίζει να με απειλεί».

Η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία πρόσθεσε ακόμη, ότι θα απέσυρε τις αγωγές και τις μηνύσεις, αν είχε κάποια διαβεβαίωση ότι ο πρώην σύζυγός της θα σταματήσει να την απειλεί και να την εκφοβίζει.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR