counter

Σε ποια είπε "φίρμα έχουμε στο σπίτι, οικογένεια θέλουμε τώρα";

Σε ποια είπε "φίρμα έχουμε στο σπίτι, οικογένεια θέλουμε τώρα";
Σε ποια είπε "φίρμα έχουμε στο σπίτι, οικογένεια θέλουμε τώρα";

Λευτέρης Πανταζής

Καλεσμένος του FTHIS TV ήταν ο Λευτέρης Πανταζής και μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε σε ποιες γυναίκες έκανε πρόταση γάμου, αλλά και γιατί τελικά δεν χτύπησαν οι… καμπάνες, ξεκαθάρισε το τι συνέβη με τη κόρη του Κωνσταντίνα και παρεξηγήθηκαν, ενώ μίλησε και για το ταξίδι του στη Βραζιλία.

Σε ποιες γυναίκες έχει κάνει πρόταση γάμου;
Αποκαλυπτικός ήταν για τη σχέσεις του με τις γυναίκες ο Πανταζής. Ο τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι εκτός από τη Νάνσυ Αλεξιάδου έχει κάνει πρόταση γάμου και στη Σοφία Πέτρου και στη Ζώζα Μεταξά, ενώ όταν ρωτήθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου τι συνέβη τελικά και αρνήθηκαν, τόνισε ότι “ήθελαν να κάνουν δικιά τους καριέρα. Για αυτό τους εξήγησα ότι καλλιτέχνη και φίρμα έχουμε στο σπίτι. Οικογένεια θέλουμε τώρα.”


Βέβαια παραδέχθηκε ότι “οι καλλιτέχνες κάνουν μια περίεργη ζωή και λείπουν συνεχώς από το σπίτι. Υπάρχουν και ζήλιες. Άρα ήταν τυχερά τα κορίτσια”.

Οι συναυλίες στη Βραζιλία
Στη Νότια Αμερική βρέθηκε πριν από λίγο καιρό ο Πανταζής, όπου έδωσε δύο συναυλίες στη Βραζιλία. “Η μία ήταν στη Μπραζίλια και η άλλη στο Σάο Πάολο” είπε ο τραγουδιστής και θυμήθηκε τη πρώτη του επίσκεψη στη χώρα του καφέ: ”Είχα ξαναπάει το 1996 και μάλιστα είχα γυρίσει και ένα video clip. Φαντάσου ότι θέλαμε να κάνουμε κάτι λήψεις στο άγαλμα του Χριστού και ο φωτογράφος που ήρθε ήταν ο Λευτέρης από τη Τούμπα. Μου είπε ότι πήγε κάποτε εκεί και έμεινε τελικά 40 χρόνια”!

 

Η σχέση με τη κόρη του
Ο Πανταζής θυμήθηκε και τη σχέση που είχε με τη κόρη του, από τότε που η Κωνσταντίνα ήταν μικρή. “Κάποτε με είδε στη τηλεόραση και όταν τελείωσε το πρόγραμμα είχε πάει πίσω από το κουτί και με έψαχνε” είπε γελώντας ο γνωστός καλλιτέχνης και συνέχισε: “Δεν είχε ποτέ πρόβλημα που με χαιρετούσε στο δρόμο ο κόσμος. Ήταν και είναι φιλική και κοινωνική”.
Όσο για τη που έχει τώρα με τη κόρη του και τα δημοσιεύματα ότι δεν μιλιόντουσαν για ένα χρονικό διάστημα, ξεκαθάρισε: “Ήταν μια παρεξήγηση, ίσως μου θύμωσε λιγάκι. Τι να πεις; Τα κορίτσια κάνουν την επανάστασή τους κάποια στιγμή”.

Ανάμεσα σε δυο γυναίκες
Ο Πανταζής μίλησε όμως και για τη συνεργασία του φέτος με την Έλενα Παπαρίζου και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου. “Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι εκπληκτικές κυρίες και ετοιμάζουμε ένα πρόγραμμα με εκπλήξεις” είπε ο τραγουδιστής.

“ΛεΠα” από τα παλιά
Το vintage video του FTHIS TV ήταν αφιερωμένο στον Λευτέρη Πανταζή και μας ταξίδεψε τις καλύτερες στιγμές του τόσο στις πίστες, όσο και στις ταινίες που πρωταγωνίστησε. Και φυσικά από αυτό δεν έλειψαν τα καυτά κορμιά που στάθηκαν δίπλα του. Δείτε το…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR