counter

Σε λίγες μέρες η βάφτιση του διαδόχου, γιου της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William

Σε λίγες μέρες η βάφτιση του διαδόχου, γιου της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William
Σε λίγες μέρες η βάφτιση του διαδόχου, γιου της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William

Σε ιδιωτική τελετή στο Buckingham αναμένεται να τελεστεί η πολυαναμενόμενη βάφτιση του γιου του πρίγκιπα William και της συζύγου του Κate Middleton.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο ο μικρός Πρίγκηπας George Alexander Louis -τρίτος στην διαδοχή του θρόνου μετά τον παππού και τον πατέρα του-, αναμένεται να πάρει επισήμως το όνομά του στην φημισμένη μουσική αίθουσα εντός του παλατιού όπως ακριβώς έγινε και με τον πρίγκιπα Charles αλλά και τον πρίγκιπα William και μάλιστα στην ειδικά σχεδιασμένη για τις πριγκιπικές βαφτίσεις κολυμπήθρα "The Lily Fon.

Ο γαλαζοαίματος νεοφώτιστος θα ντυθεί με λευκό δαντελωτό μανδύα,απομίμηση των βασιλικών βαφτιστικών που φορούν τα πριγκιπικά μωρά.

Αυτό που αναμένεται από το πριγκιπικό ζεύγος είναι επιστροφή της βασίλισσας Ελισσάβετ από το κάστρο Balmoral της Σκωτίας, η οποία αναμένεται στα τέλη Σεπτεμβρίου ή το αργότερο, την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Το μυστήριο θα τελεστεί από τον αρχιεπίσκοπο του Canterbury, ενώ καλεσμένοι θα είναι μόνο μέλη των δύο οικογενειών και στενοί τους οικείοι. Οι νονοί λέγεται ότι θα φτάσουν τους έξι και σίγουροι θεωρούνται οι θείοι του πριγκιπικού μωρού, Πρίγκιπας Harry και Pippa Middleton.

Μετά την βάφτιση θα αναβιώσει ένα συνηθισμένο βρετανικό έθιμο: Οι καλεσμένοι θα γευτούν τον τελευταίο όροφο από την γαμήλια τούρτα του πριγκιπικού ζεύγους μια τούρτα από 17 ατομικά κέικ φρούτων διακοσμημένη με λευκό γλάσο και πάνω από 900 παγωμένα λουλούδια και φύλλα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR