counter

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Τασούλας Λαζοπούλου στη Δράμα

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Τασούλας Λαζοπούλου στη Δράμα
Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Τασούλας Λαζοπούλου στη Δράμα

Παρουσία συγγενών, συμφοιτητών και αληθινών φίλων της ίδιας, αλλά και της οικογένειας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στη Δράμα, η κηδεία της αγαπημένης συζύγου και μοναδικής συντρόφου στη ζωή του Λάκη Λαζόπουλου, Τασούλας.

Όπως γράφει το altsantiri.gr η τελετή έλαβε χώρα στο Β’ Κοιμητήριο της πόλης, εκεί που έχουν ταφεί η μητέρα της, ο πατέρας της και ο αδερφός της. Άλλωστε στην Αθήνα η Τασούλα είχε έρθει «μόνο για τον Λάκη» της, όπως η ίδια έλεγε πάντα. Το ησυχαστήριο της ήταν πάντα εκεί, στη Δράμα.

Ήταν η τελευταία πράξη του δράματος, μετά την τριετή άνιση μάχη της με τον καρκίνο και τον πρόωρο χαμό της την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, σε ηλικία μόλις 60 ετών.

Μεταξύ άλλων στη σεμνή τελετή, η οποία ήταν και επιθυμία της Τασούλας, βρέθηκαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Χρύσα Ρώπα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, οι οποίοι ενώθηκαν με όλους τους υπόλοιπους φίλους της οικογένειας από τη βόρεια Ελλάδα.

Τα συλλυπητήρια μηνύματα στο κινητό του Λάκη Λαζόπουλου συνεχίζονται από όλους τους φίλους της οικογένειας που δεν πρόλαβαν να δώσουν το «παρών» στην κηδεία, ή που άργησαν να μάθουν τα κακά μαντάτα.

Η αγαπημένη φίλη της οικογένειας που έτρεφε πολλή μεγάλη αγάπη στην Τασούλα, η Μαρινέλλα, έστειλε ένα μήνυμα γεμάτο αληθινή συγκίνηση. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Κώστας Βουτσάς, η Μιμή Ντενίση, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο σταθερός φίλος Σταμάτης Κραουνάκης, η Σοφία Φιλιππίδου και πλήθος καλλιτεχνών και φίλων της οικογένειας συνεχίζουν να στέλνουν μηνύματα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR