counter

Σε φωτογραφίες με τους γονείς της. Σε ποιον πιστεύετε ότι μοιάζει;

Σε φωτογραφίες με τους γονείς της. Σε ποιον πιστεύετε ότι μοιάζει;
Σε φωτογραφίες με τους γονείς της. Σε ποιον πιστεύετε ότι μοιάζει;

Η Στέλλα Καλλή μας συστήνει τους γονείς της

Αγκαλιές και χαμόγελα γεμάτες συναίσθημα. Η τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή έβγαλε μια φωτογραφία με τη μητέρα και τον πατέρα της και με χαρά και περηφάνια την μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στην προσωπική της σελίδα στο instagram.  

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ντυμένη με casual ρούχα κάθεται πάνω σε μια πολυθρόνα και κρατάει σφιχτά τους γονείς της με τους οποίους είναι ιδιαίτερα δεμένη. Γράφει χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία: «"Είμαι απ ‘τους τυχερούς ανθρώπους που έχουν υπέροχους γονείς".

Η Στέλλα γεννήθηκε στην Αθήνα από Κύπριους γονείς και στη συνέχεια πήγαν στη Σαουδική Αραβία που έζησαν εκεί μέχρι τα έξι της χρόνια. Στην πορεία επέστρεψε στην πατρίδα της την Κύπρο, όπου και έμεινε μέχρι τα 18 της. Οι γονείς της ήταν πάντα δίπλα της και την στήριζαν σε κάθε απόφαση της.

Σε ηλικία 16 χρονών οι γονείς της έφτιαξαν στούντιο στο σπίτι όπου και πειραματιζόταν με την μουσική.  Στην πορεία, έφυγε για σπουδές στη Νέα Υόρκη και μετά από έξι χρόνια ήρθε μόνιμα στην Αθήνα όπου εμφανίστηκε σε μεγάλες πίστες κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την φωνή της.

Παρατηρώντας την όμορφη τραγουδίστρια και τους γονείς της θα λέγαμε ότι μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά της. Εσείς τι λέτε;

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR