counter

Σε έναν άνθρωπο που νοιώθω σχεδόν δικό μου...

Σε έναν άνθρωπο που νοιώθω σχεδόν δικό μου...
Σε έναν άνθρωπο που νοιώθω σχεδόν δικό μου...

Ναταλία Γερμανού

Θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω αυτό το μικρό ίντρο σε έναν άνθρωπο που νοιώθω σχεδόν δικό μου, χωρίς ποτέ να 'χω κάνει παρέα μαζί του.

Στον Αντώνη Κανάκη.

Διαβάζοντας το βιβλίο του "Μπαμπά - Μια κανονική μέρα", δάκρυζα συνέχεια... τα γράμματα θόλωναν μπροστά στα μάτια μου, αλλά δεν ήταν θλίψη αυτό που ένοιωθα. 

Ήταν συγκίνηση, ήταν κατανόηση.

Ήταν θαυμασμός για την ευαισθησία και τη γλύκα που έβγαλε αυτός ο άντρας, αποχαιρετώντας τον πιο αγαπημένο του άνθρωπο.

Ούτε ο Αντώνης ούτε εγώ είμαστε οι μόνοι που κουβαλάμε το κενό της ορφάνιας απο πατέρα. Το ξέρω. Είμαστε δυστυχώς τόσοι πολλοί.

Αλλα ο τρόπος που διάλεξε να αδειάσει τις λέξεις στο χαρτί, έτσι χύμα, απο την ψυχή του...

Ελάχιστοι άντρες εκφράζονται με τόση τρυφερότητα και τόση ευαισθησία όσο το σαρκαστικό "κακό" παιδί των Ράδιο Αρβύλα.

Ο Αντώνης Κανάκης προσφέρει όλα τα έσοδα απο τις πωλήσεις του βιβλίου του στο ορφανοτροφείο "Αγιος Στυλιανός". 

Πόσο περήφανος είναι τώρα για σένα, αυτός ο γελαστός άνθρωπος εκεί ψηλά, ούτε που φαντάζεσαι Αντώνη. 

Πολύ σ' αγάπησα μέσα απ' αυτό το βιβλίο. 

Να του χαμογελάς - κάθε μέρα. Μην το ξεχνάς..

Περιμένω τα mail σας στο: natalia@daphne.gr

Ναταλία.

Το πρόβλημα της Σ

Ναταλία γεια σου. Θέλω να μοιραστώ μαζί σου ένα τεράστιο προσωπικό μου πρόβλημα με πλησιάζουν δύσκολα οι άνδρες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαι και πολύ καιρό μόνη μου επίσης όσοι έρχονται εξαφανίζονται. Δεν μπορώ να κρατήσω κανέναν. Οι φίλοι μου λένε ότι δεν έχω κάτι απλά φταίνε αλλά επίσης πριν χρόνια ερωτεύτηκα κάποιον και δεν μπορώ να ξεκολλήσω έτσι ότι και αν έρχεται το βλέπω ως κάτι το περιστασιακό ετσι για να υπαρχει κάποιος να το λέω στις φίλες μου.

H απάντηση της Ναταλίας

Μα αν είσαι ακόμα κολλημένη μ αυτόν που ερωτεύτηκες και δεν εχεις ξεπεράσει, πως θα εκπέμψεις το πράσινο φως για καινούργιους έρωτες;

Ενεργειακά και μόνο είσαι μπλοκαρισμένη στο χτες!

Άρα δυο λύσεις : Ή διεκδικείς αυτόν που πραγματικά θες με όλη σου την καρδιά ή... Τέλειωνε με το παρελθόν, κάνε μια εσωτερική "γενική καθαριότητα" και να δεις τότε πως θα προκαλέσεις τη σωστή έλξη στους ανθρώπους. Και κάτι τελευταίο: μην τους κάνεις να σε θεωρούν εύκολη, δεδομένη. Πάτα στα πόδια σου και νοιώσε η καλύτερη. Αυτό που εκπέμπεις στους άντρες, αυτό εισπράττουν.

Το πρόβλημα της Μ

Είμαι 20 χρονών και έχω σχέση εδώ και 2 χρόνια με ένα παιδί 1 χρόνο μεγαλύτερο μου... Στην αρχή ήταν όλα καλά μεταξύ μας… Ήμουν και ίσως ακόμη να είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του…
Τους τελευταίους μήνες συνέβησαν διάφορα μεταξύ μας δηλαδή πολλοί τσακωμοί και διάφορες αφορμές από μεριάς του που με έκαναν να χάσω την εμπιστοσύνη μου απέναντι του. Στον τελευταίο μας τσακωμό είπαμε ότι θα βάλουμε τέλος στα ψέματα και δεν θα έχουμε μυστικά μεταξύ μας αλλά συμβαίνουν διάφορα τα οποία με προβληματίζουν και με κάνουν να έχω αμφιβολίες και να μην μπορώ να τον εμπιστευτώ. Διάφορα όπως το να αποφεύγει κάποιες φόρες να βρεθούμε ,το κινητό του να είναι μονίμως εξαφανισμένο και όσες φορές τυχαίνει να το πιάνω να υπάρχουν περίεργα μηνύματα ή κλήσεις ... ακόμη και κλήσεις που μου έχει αναφέρει (ας πούμε ότι την τάδε ώρα μιλούσε με τον κολλητό  του) δεν τις βρίσκω στο κινητό του. Και όταν του ανοίγω συζήτηση για αυτό το θέμα φαίνεται να τσαντίζεται και προσπαθεί να με πείσει ότι είναι η ιδέα μου.. Όλο αυτό με κάνει να νιώθω αμφιβολίες και να μην μπορώ να τον εμπιστευτώ γιατί όσα μου λέει δεν στέκουν! Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να χωρίσουμε αλλά ούτε και θέλω να με δουλεύει.... Και αν όντως μου λέει ψέματα αυτό σημαίνει ότι με απατάει κιόλας; Δεν ξέρω τι να κάνω για να καταλάβω αν μου λέει την αλήθεια ...

Η απάντηση της Ναταλίας

Εμπιστοσύνη. Η λέξη κλειδί. Από τα σημαντικότερα συστατικά μιας πετυχημένης σχέσης -μαζί με την τρυφερότητα, την επικοινωνία και τη χημεία στο ερωτικό κομμάτι.

Όχι, φυσικά και δεν είναι απαραίτητο να σε απατάει επειδή λέει ψέματα ή κρύβει το κινητό του. Όμως δεν είναι και απίθανο ας είμαστε ρεαλίστριες. Σ αρέσει να ζεις την κάθε σου μέρα μες στην αμφιβολία και την ανασφάλεια; Δεν νομίζω. Ειναι τόσο ξενερωτικό και βαρετό. Κάνε μια τελευταία προσπάθεια να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση μαζι του.

Κι αν αποτύχεις πάλι, στείλτον από κει που ήρθε. Είσαι πολύ μικρή για να βασανίζεσαι από τώρα με ψευτράκους.  Εχει άντρες με Α κεφαλαίο εκεί έξω, δεν σε πήραν τα χρόνια κοριτσάκι μου! Αν δεν εμπιστεύεσαι τον άνθρωπό σου πες μου γιατί να μαζοχίζεσαι΄;

Το πρόβλημα της Κ

Θα μοιραστώ μαζί σου τις σκέψεις μου. Είμαι 35 ετών, με ισορροπημένη προσωπική ζωή, ανύπαντρη αλλά σε σχέση. Γενικά ντόμπρος άνθρωπος και μου αρέσει να λέω στους φίλους μου την αλήθεια, όχι για να τους στενοχωρήσω αλλά για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη λέγοντας τους πράγματα που βλέπω κι εκείνοι όχι ή απλά εθελοτυφλούν. Έχω λοιπόν μια φίλη που είναι παντρεμένη μερικά χρόνια ΕΥΤΥΧΩΣ χωρίς παιδιά. Ο άντρας της ξέρω πολύ πολύ σίγουρα ότι την εκμεταλλεύεται και της τρώει λεφτά. Ναταλια για να καταλαβεις από τοτε τπο υη γνωρισε, δεν εχει δουλεψει ποτεεε!! Αυτή η έρμη δουλεύει όλη μερα και συντηρεί το σπίτι. Αλλά μάλλον είναι ερωτευμένη και δεν βλέπει μπροστά της. Εγω αυτόν δεν τον γουστάρω καθολου και το ξέρει καλά. Να της κάνω κουβέντα; Πρέπει να χωρισει και να πάει μπροστά τη ζωή της. Φοβάμαι μη βγω η κακιά αλλά καλυτέρα κακια και καλή φίλη, πάρα καλή και αδιάφορη φιλη. Τρέμω μην κάνουν κανένα παιδι και τον λουστεί για πάντα τον άχρηστο! Τι να κάνω; Πες γνώμη…

Η απάντηση της Ναταλίας

Αυτές οι ισορροπίες στις φιλίες είναι πραγματικά πολύ εύθραυστες... Προσωπικά θα σου μιλήσω και πολύ αντικειμενικά. Αν ήμουν εγώ η φίλη σου, θα θελα να μου το πεις.

Θα είχα την απαίτηση από σένα να μου ανοίξεις τα μάτια και να με ταρακουνήσεις να ξυπνήσω. Οι "εκμεταλλευτές" στις σχέσεις είναι ένα φριχτό είδος, είτε είναι άντρες είτε γυναίκες. Δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο να πέφτει θύμα τους, όσο κι αν τον τυφλώνει ο έρωτας. Οι δικοί μου κολλητοί, λίγοι αλλά ανεκτίμητοι είναι αυτοί που θα μου βάλουν τις φωνές και θα μου τρίξουν τα δόντια όποτε χρειαστεί. Αυτό είναι φίλος. Μίλα της λοιπόν με αγαπη κ προστάτεψέ την αν είσαι τόσο σίγουρη για το ποιόν του τύπου.

Ο,τι κι αν αποφασίσει να κάνει, εσύ θα χεις καθαρή συνείδηση.

Ιnfo: Την Ναταλία Γερμανού την απολαμβάνετε καθημερινά στο Sfera 102,2 μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή με τον Βασίλη Δρυμούση, Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00 -20:00 και στην εκπομπή "Μη χανόμαστε" στο κανάλι "Ε" κάθε Σάββατο στις 23:00.

Μπορείτε να τη βρείτε στο: twitter.com/nataliagermanou και στο Instagram: natalia_germanoy

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR