counter

Σε δύο εβδομάδες μπαίνει στον 9ο μήνα και απαντά σε όσους κρίνουν την "πλούσια" ζωή της

Σε δύο εβδομάδες μπαίνει στον 9ο μήνα και απαντά σε όσους κρίνουν την "πλούσια" ζωή της
Σε δύο εβδομάδες μπαίνει στον 9ο μήνα και απαντά σε όσους κρίνουν την "πλούσια" ζωή της

Μαριέττα Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη, στην "Μεσημεριανή Μελέτη". H εγκυμονούσα Μαριέττα, χαμογελαστή και ντυμένη με ένα κατακόκκινο φόρεμα, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την αγωνία της, καθώς σε δύο εβδομάδες μπαίνει στο μήνα της. Συγκεκριμένα, η Μαριέττα δήλωσε στην Ελεονώρα: "Όχι απλά έχω αγωνία, τρέμω! Έτσι, δεν γίνεται πάντα, όταν κάτι είναι για πρώτη φορά;".

Η παρουσιάστρια μίλησε ακόμα για τη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο σύζυγό της, Λεό Πατίτσα, και την συγκίνησή τους, εξήγησε γιατί δεν πήρε πολλά κιλά, περιέγραψε πώς αισθάνθηκε την πρώτη φορά που άκουσε το μωρό της, ενώ αναφέρθηκε και στην τηλεόραση που και της λείπει και δεν...  της λείπει. Συγκεκριμένα, είπε: "Απλα είχα συνηθίσει σε μια καθημερινότητα με τη δουλειά... και μετά ήρθε η αλλαγή", ενώ για το τι θα ήθελε να κάνει αν της γινόταν κάποια πρόταση απάντησε: "Δεν το έχω σκεφτεί τι θα ήθελα . Δεν έχουμε την πολυτέλεια αυτή την εποχή να λέμε όχι, αλλά σίγουρα θα μπορούσα να κάνω κάτι που μου αρέσει και εμένα να παρακολουθώ"

Η Μαριέττα απάντησε, επίσης, σ' αυτούς που τη σχολιάζουν για την πλούσια ζωή της: "Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να απολογηθώ για κάτι. Δεν είναι του χαρακτήρα μου... Είναι αρκετά δύσκολη περίοδος αυτή, αλλά τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αν κοίταγε ο καθένας πώς μπορεί να κάνει το καλύτερο σε ατομικό επίπεδο παρά πώς θα καταστρέψει τον δίπλα γιατί ζηλεύουμε".

Δείτε το video...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR