counter

Σε 5 μήνες έρχεται στον κόσμο ο Μιχάλης Μενιδιάτης junior!

Σε 5 μήνες έρχεται στον κόσμο ο Μιχάλης Μενιδιάτης junior!
Σε 5 μήνες έρχεται στον κόσμο ο Μιχάλης Μενιδιάτης junior!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

Μετά από πέντε χρόνια γάμου και τη μεγάλη επιθυμιά του ζευγαριού να γίνουν γονείς ο πελαργός τους "χτύπησε" την πόρτα! Τα χαρμόσυνα νέα αφορούν στο Χρήστο Μενιδιάτη και στην αγαπημένη του σύζυγο Νάνσυ Μπίσιου που σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι! Η μεγάλη τους επιθυμία έγινε πραγματικότητα και το ζευγάρι πλέον, μετράει μήνες μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά του το νέο μέλος της οικογένειας!

Το πρώτο παιδί.

"Αν κάνω αγόρι θα ήθελα να έχει την τύχη μου σε κάποια πράγματα και την πίστη μου σε κάποιες αρχές! Για την κόρη, θα ήθελα να έχει την ομορφιά της Νάνσυς, την ακεραιότητα της και την υπομονή της" είχε δηλώσει πρόσφατα στην πατρινή δημοσιογράφο Ελένη Βασιλοπούλου, ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Τελικά το παιδί που θα έρθει στον κόσμο θα είναι αγόρι και ευχόμαστε να έχει την τύχη του Χρήστου, αφού και ο ίδιος το επιθυμεί. 

Η πρόταση γάμου.

O δημοφιλής τραγουδιστής σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό "ΟΚ" είχε δηλώσει πως η πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Νάνσυ, έγινε βάση... σχεδίου! "Ήταν μια περίοδος που εργαζόμουν επτά μέρες την εβδομάδα και δεν άφηνα τον εαυτό μου τίποτε άλλο εκτός από τη δουλειά. Είχα συνεννοηθεί θυμάμαι, με την οικογένεια μου και την οικογένεια της, να έρθουν, αφού θα της έδινα το δαχτυλίδι στο εστιατόριο που της έκανα πρόταση γάμου και πέντε λεπτά μετά ήταν όλοι εκεί για να μας ευχηθούν".

Η γνωριμία τους και η άρνηση της Νάνσυ να βγει μαζί του ραντεβού!

Στο ίδιο περιοδικό, o δημοφιλής τραγουδιστής είχε αποκαλύψει πως: “Στην αρχή με "έφτυνε" συστηματικά. Για είκοσι ημέρες περίπου, μετά την πρώτη μας γνωριμία, που την έπαιρνα τηλέφωνο, αρνιόταν να βγει μαζί μου και έβρισκε ένα σωρό δικαιολογίες για να με αποφύγει. Αλλά εγώ επέμενα».

Τι είχε δηλώσει η ίδια; "Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να βγω με κάποιον που γνώρισα τυχαία έξω, γι’ αυτό και τις πρώτες φορές που επικοινώνησε μαζί μου ήμουν διστακτική. Στη συνέχεια έτυχε να βρω κάποιους κοινούς γνωστούς που μου μίλησαν για τον Χρήστο και έτσι κατάλαβα ότι έχω να κάνω με ένα καλό παιδί".

Ο Χρήστος Μενιδιάτης στο FTHIS TV

Μάλιστα ο Χρήστος Μενιδιάτης ως καλεσμένος του FTHIS TV τη Παρασκευή 2 Νοεμβρίου είχε τονίσει ότι θα ήθελε να γίνει πατέρας. “Μας αφορά το παιδί και μάλιστα άμεσα. Είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι σύντομα θα έρθει” είπε ο γνωστός τραγουδιστής. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν παντρεύεσαι για να κάνεις παιδί “αλλά επειδή θέλεις να ζήσεις και να πεθάνεις δίπλα στον άνθρωπο που έχεις επιλέξει. Αν έρθει και το παιδί όλα καλά”.
Και φυσικά ξέρει από τώρα το όνομά του, αν είναι αγοράκι: “Μιχάλης. Δεν το διαπραγματεύομαι”.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε και για τη σχέση που έχει με τη γυναίκα του Νάνσυ, αλλά και την πρόταση που της έκανε γάμο. “Όχι, δεν γονάτισα. Το ωραίο ήταν ότι δεν το περίμενε, συνέβη ένα συνηθισμένο απόγευμα που είχαμε πάει για φαγητό. Συγκινήθηκε πολύ” είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος τόνισε ότι είναι δύσκολος ως άνθρωπος και στις σχέσεις του. “Νιώθω τυχερός που ήρθε στη ζωή μου, αλλά και με παραδέχομαι που είχα το μυαλό για να την κρατήσω” είπε για να συμπληρώσει: “Η λέξη ζήλια δεν υπάρχει μεταξύ μας”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR