counter

Scarlett Johansson is… Sweet & Sexy!

Scarlett Johansson is… Sweet & Sexy!
Scarlett Johansson is… Sweet & Sexy!

Η Scarlett Johansson ανήκει στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που δε χρειάζεται να φωτογραφηθούν με «λίγα» ή… καθόλου ρούχα προκειμένου να χαρακτηριστεί η φωτογράφιση sexy ή τολμηρή. Μια απλή ματιά τους στο φωτογραφικό φακό, αρκεί για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ποιο είναι αυτό; Μια αισθησιακή φωτογράφιση η οποία θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της και θα συζητιέται για καιρό, όπως η συγκεκριμένη η οποία φιλοξενείται στο τεύχος Δεκεμβρίου της μεξικάνικης Vogue.

  

Αυτό, είναι άλλωστε κάτι το οποίο η Johansson κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Κάθε της κίνηση, κάθε εμφάνιση και κάθε βλέμμα απαθανατίζονται και αναλύονται με τις ώρες στα ΜΜΕ. Όχι άδικα, αφού θεωρείται –και είναι!– μία από τις πιο sexy ηθοποιούς της γενιάς της!

  

Ακόμα αδυνατούμε να πιστέψουμε το ενδεχόμενο να ενσαρκώσει τη Χίλαρι Κλίντον σε κινηματογραφική ταινία σχετική με τη ζωή της πολιτικού… Βάζοντάς τες δίπλα-δίπλα, δεν μπορούμε να βρούμε κάποια ομοιότητα… Παρ’ όλα αυτά, γνωρίζουμε καλά πως ότι κάνει η Scarlett, το κάνει καλά. Είμαστε σίγουροι, λοιπόν, πως θα καταφέρει να αποδώσει ακόμα και αυτό τον ρόλο (αν και εφόσον της ανατεθεί) με απόλυτη επιτυχία!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR