counter

Σασμός: Τέλος ο Βασίλης Μπισμπίκης - Έτσι τον αποχαιρέτησε η Μαρία Τζομπανάκη

Σασμός: Τέλος ο Βασίλης Μπισμπίκης - Έτσι τον αποχαιρέτησε η Μαρία Τζομπανάκη
Σασμός: Τέλος ο Βασίλης Μπισμπίκης - Έτσι τον αποχαιρέτησε η Μαρία Τζομπανάκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ολοκληρώνει την παρουσία του στη σειρά "Σασμός", καθώς ο Αντρέας Βρουλάκης θα αποχαιρετήσει σύντομα την Άνω Ποριά.

Τα γυρίσματα του Βασίλη Μπισμπίκη ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (21/01) και η Μαρία Τζομπανάκη τον αποχαιρέτησε με μια κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

"Βασίλη μου εξαιρετική συνεργασία! Όλα να σου πηγαίνουν καλά" έγραψε η Μαρία Τζομπανάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το πώς θα αποχωρήσει ο Βασίλης Μπισμπίκης από τον "Σασμό" δεν είναι ακόμη γνωστό, καθώς άλλα spoilers θέλουν τον Αντρέα Βρουλάκη να πεθαίνει και άλλα να φεύγει οριστικά από την Άνω Ποριά.

Σασμός - Τι θα δούμε σήμερα

Ο Αντρέας με τον αδερφό του βρίσκονται ακόμα στο κρατητήριο, όταν ο Τηλέμαχος του ανακοινώνει κάτι που τον αφήνει άφωνο. Ο Χρήστος αποφασισμένος να ρίξει φως σε όλες τις υποθέσεις, φωνάζει τον Βαγγέλη, ενώ στριμώχνει τον Γιώργο για κάτι που μέχρι και ο ίδιος προσπαθεί να ξεχάσει. Ο Γιώργος φοβάται πως η απόφαση του Αντώνη να προστατέψει τη Βασιλική θα γυρίσει εναντίον τους. Ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να τα βρει με τον αδερφό του, την ίδια στιγμή που ετοιμάζεται να δώσει μια απάντηση στην Εύα για το αν θα δεχτεί τη βοήθειά της. Ο Αστέρης με την Αργυρώ παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής. Η Καλλιόπη ανησυχεί για τις δύο νύφες της και τις σχέσεις τους, ενώ ο Αντρέας θα έχει μια δυσάρεστη συνάντηση που κινδυνεύει να τα χαλάσει όλα. Ο παπα Μιχάλης θεωρεί πως ήλθε η στιγμή ο Αντρέας να μάθει την αλήθεια. Ο Παύλος όμως διαφωνεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR