counter

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ στο χειρουργείο - Αυτός είναι ο άντρας που της σώζει τη ζωή

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ στο χειρουργείο - Αυτός είναι ο άντρας που της σώζει τη ζωή
Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ στο χειρουργείο - Αυτός είναι ο άντρας που της σώζει τη ζωή

Όσο οι μέρες περνούν, φτάνουμε σιγά-σιγά στο τέλος του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς του Alpha, «Σασμός» και οι εξελίξεις κορυφώνονται. Ανάμεσα σε άλλα, στα τελευταία επεισόδια, όπως γράφει η Σοφία Τσίρκα στο περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί, θα δούμε την Αργυρώ να υποβάλλεται στο πιο κρίσιμο χειρουργείο της ζωής της. Ο Αστέρης θα της δώσει μόσχευμα, αλλά κανείς δεν ξέρει πως εκείνος είναι ο δότης.

Ο όρος του Αστέρη

Ο Αστέρης, μαθαίνοντας πως η υγεία της Αργυρώς είναι σε κρίσιμη κατάσταση, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Θέλει απεγνωσμένα, όμως, να βρει τρόπο να τη βοηθήσει και γι’ αυτό κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστώσει αν είναι εκείνος συμβατός δότης ώστε να μπορέσει να τη σώσει. Τα αποτελέσματα, όπως θα δούμε, θα βγουν γρήγορα και είναι ενθαρρυντικά. Ο γιατρός τον ενημερώνει πως μόνο εκείνος μπορεί να δώσει ζωή στην Αργυρώ και ο Αστέρης χωρίς δεύτερη σκέψη τού ζητάει να προχωρήσει τις διαδικασίες. Ωστόσο, του θέτει έναν απαράβατο όρο. Να μη μάθει ποτέ κανένας πως εκείνος θα γίνει δότης για την Αργυρώ.

Ο Μαθιός μαθαίνει για την απόφαση του Αστέρη

Εκείνος σέβεται την επιθυμία του και η Μαρίνα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον γιατρό και μαθαίνει τα ευχάριστα νέα. Βρέθηκε μόσχευμα για την κόρη της. Υπάρχει, όμως, ένας όρος που η Μαρίνα πρέπει να δεχτεί. Δεν θα μάθει κανείς ποιος είναι. Η Μαρίνα, χωρίς δεύτερη σκέψη, δέχεται και ενημερώνει σχετικά την Αργυρώ και τον Σταύρο. Το ζευγάρι, για πρώτη φορά έπειτα από αρκετές ημέρες, γιορτάζει τα καλά νέα και οι ελπίδες όλων αναπτερώνονται. Από την άλλη, ο Αστέρης ενημερώνεται πως θα πρέπει να έχει κάποιον στο πλευρό του την ημέρα του χειρουργείου, καθώς αυτό θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Έτσι, αποκαλύπτει στον Μαθιό τα σχέδιά του ζητώντας του να μην πει τίποτα στη μητέρα τους αλλά ούτε και στη Βασιλική. Ο άντρας σοκαρισμένος καθησυχάζει τον αδελφό του πως όλα θα γίνουν όπως επιθυμεί, αν και φοβάται και εκείνος για την έκβαση της επέμβασης. Ωστόσο, στέκεται στο πλευρό του.

Η Μαρίνα μαθαίνει ποιος έσωσε τη ζωή της Αργυρώς

Η κρίσιμη ώρα πλησιάζει, γεμίζοντας με φόβο την Αργυρώ. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Μαθιός ανακοινώνει στη Βασιλική πως θα πρέπει με τον Αστέρη να μεταβούν στην Ιταλία για μία επαγγελματική συνάντηση. Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ενωμένες για έναν κοινό σκοπό, αναχωρούν για την Αθήνα. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν, και η ζωή της Αργυρώς και του Αστέρη πρόκειται να αλλάξει για πάντα. Το χειρουργείο ολοκληρώνεται και η αγωνία όλων λαμβάνει τέλος, καθώς είναι επιτυχημένο. Τότε είναι που και η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια για το ποιος είναι ο μυστηριώδης άνθρωπος που έδωσε ζωή στην Αργυρώ και δεν μπορεί να το πιστέψει.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR