counter

Σασμός: Ποιος είναι ο συγκρατούμενος του Αστέρη, Τόλης που έκανε το Twitter να "πάρει" φωτιά;

Σασμός: Ποιος είναι ο συγκρατούμενος του Αστέρη, Τόλης που έκανε το Twitter να "πάρει" φωτιά;
Σασμός: Ποιος είναι ο συγκρατούμενος του Αστέρη, Τόλης που έκανε το Twitter να "πάρει" φωτιά;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς «Σασμός», που κάθε βράδυ καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο το Twitter φαίνεται πως βρήκε τον νέο του αγαπημένο στο πρόσωπο του συγκρατούμενου του Αστέρη. Ο λόγος για τον ηθοποιό, Θάνο Μπίρκο, που υποδύεται τον Τόλη, που με τις ατάκες του έκανε τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού μέσου δικτύωσης να μη σταματούν να σχόλια.

Ποιος είναι ο Τόλης Χρηστάκης;

Ο Τόλης Χρηστάκης είναι ισοβίτης, συγκρατούμενος του Αστέρη στην φυλακή. Συμβουλεύει τον Αστέρη πώς πρέπει να προσαρμοστεί για να περάσει καλά, να βάλει πρόγραμμα, γυμναστική, διάβασμα, κ.λ.π. Επίσης τον συμβουλεύει να μιλήσει και ότι με ένα καλό θα δικηγόρο θα πέσει στα μαλακά… Ο Αστέρης, αρχικά, δεν δείχνει ενδιαφέρον.

Πρόκειται για ένα 50άρη λογιστή που όνειρό του ήταν πάντα να γίνει ηθοποιός για αυτό και σε άσχετες στιγμές απαγγέλει ατάκες από διάφορους ρόλους. Όνειρό του να διοργανώσει και να ανεβάσει μια παράσταση στην φυλακή, αλλά δεν βρίσκει ποτέ κανέναν πρόθυμο να συμμετάσχει.

Υπερκινητικός, με πηγαίο χιούμορ, ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα και την τάξη, διατηρεί το κελί καλύτερα από το σπίτι του. Σφυρίζει κεφάτος αγαπησιάρικα  τραγουδάκια του ’50 –’60, είναι μια ρομαντική ψυχή με παλαιομοδίτικο τρόπο.

Στη φυλακή κινείται πάντα διακριτικά, φροντίζοντας να μην προκαλεί κανέναν. Τον επισκέπτεται σπάνια μια θεία του. Αργότερα θα μάθουμε ότι μαχαίρωσε έναν συνεργάτη του που τον κορόιδεψε του έφαγε λεφτά και του πήρε την γυναίκα.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR