counter

Σασμός: Οι πρωταγωνιστές της σειράς έγιναν για λίγο ήρωες σε ταινία τρόμου

Σασμός: Οι πρωταγωνιστές της σειράς έγιναν για λίγο ήρωες σε ταινία τρόμου
Σασμός: Οι πρωταγωνιστές της σειράς έγιναν για λίγο ήρωες σε ταινία τρόμου

Η δραματική σειρά του Alpha «Σασμός» έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό αλλά και οι ίδιοι οι συντελεστές της σειράς πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι φαίνεται να έχουν αναπτύξει μεταξύ τους φιλικές σχέσεις.

Δεν είναι λίγες άλλωστε οι κοινές τους εμφανίσεις σε εξόδους αλλά και τα μηνύματα που ανταλλάσσουν μέσω των social media που μαρτυρούν το όμορφο κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα αλλά στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Αυτή την φορά ο γιος του τηλεοπτικού «Αντώνη Φραγκιαδάκη», Δημήτρη Ήμελλου, ο Φοίβος δημιούργησε μία ψηφιακή χιουμοριστική αφίσα με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς του «Σασμού».

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Φοίβος Ήμελλος, δημιούργησε μία διαδικτυακή ψηφιακή αφίσα με θέμα την ταινία τρόμου “The Thing”, βάζοντας στη θέση των πρωταγωνιστών τους ηθοποιούς από την δραματική σειρά του Alpha.

Να θυμίσουμε σε όσους δεν γνωρίζουν ότι η ταινία θρίλερ “The Thing” αναπαριστά την επιβίωση μιας ομάδας ερευνητών στη χιονισμένη Ανταρκτική από ένα φρικιαστικό πλάσμα που τους παραμορφώνει και τους σκοτώνει ακαριαία.

Μάλιστα, το πλάσμα αυτό ονομάζεται στα αγγλικά «Πράγμα» και ο Φοίβος Ήμελλος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την κρητική διάλεκτο και να το ονομάσει «Πράμα» χαρίζοντας γέλια στους πρωταγωνιστές Δημήτρη Λάλο και Μαριλίτα Λαμπροπούλου που ανέβασαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram την ξεκαρδιστική αφίσα.

 Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του Δημήτρη Λάλου και της Μαριλίτας Λαμππροπούλου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR