counter

Σασμός: Ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε αν θα σκοτώσει τον “Μαθιό”

Σασμός: Ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε αν θα σκοτώσει τον “Μαθιό”
Σασμός: Ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε αν θα σκοτώσει τον “Μαθιό”

O Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε την Δευτέρα 2/1 μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εξελίξεις του «Σασμού», το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα ενώ αποκάλυψε αν θα σκοτώσει τελικά, τον «Μαθιό».

Σασμός - Ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε αν θα σκοτώσει τον “Μαθιό”

«Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος ρωτάει συνέχεια αν θα σκοτώσω τον Μαθιό. Γιατί να τον σκοτώσω; Μου ακούγεται παράλογο αυτό. Τι θα είναι για μένα μέχρι να μάθω ότι σκότωσε τον Στεφανή; Μέντορας; Φίλος; Δεύτερος πατέρας; Είναι πολλά στοιχεία που πρέπει να δούμε κι έχουμε χρόνο μπροστά μας για να δούμε την αντίδραση του Νικηφόρου», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του, ο ηθοποιός δήλωσε: «Έγινε κατευθείαν η διάγνωση στο νοσοκομείο ότι πρέπει να μπω στο χειρουργείο. Το έκανα κι ο γιατρός μου είπε ότι θα πρέπει να καθίσω δύο μέρες να αναρρώσω. Είχαμε όμως, γύρισμα δέκα σκηνές και το βράδυ παράσταση. Οπότε, υπέγραψα και βγήκα. Έκανα τις σκηνές και το βράδυ πήγα στην παράσταση».

Δείτε επίσης - Νεκταρία Γιαννουδάκη: Αποκάλυψε αν ο “Σασμός” θα προβληθεί για τρίτη σεζόν

«Έβλεπα το βλέμμα των συναδέλφων μου, που έλεγαν ότι "είμαι εδώ για εσένα για ό,τι θέλεις και χρειαστείς". "Σε παρακολουθώ κι είμαι δίπλα σου σε όλη την παράσταση". Το σώμα ταλαιπωρήθηκε πολύ και σήκωσα πολύ υψηλό πυρετό. Και με 40 πυρετό και χειρουργημένος θα παίξεις», συμπλήρωσε ο Γιώργος Αμούτζας.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR