counter

Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας αποκαλύπτει - "Μόλις τελείωσε ο Τάκης Δοξαράς από τις Άγριες Μέλισσες..."

Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας αποκαλύπτει - "Μόλις τελείωσε ο Τάκης Δοξαράς από τις Άγριες Μέλισσες..."
Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας αποκαλύπτει - "Μόλις τελείωσε ο Τάκης Δοξαράς από τις Άγριες Μέλισσες..."

Ο Αργύρης Πανταζάρας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και τη Μαρίνα Τσικλητήρα. Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την είσοδό του στον "Σασμό", αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο της συμμετοχής του στη δραματική σειρά του Alpha.

Έχετε πει ότι μεγαλώσατε αγαπώντας την TV. Θα μας πείτε με την ευκαιρία λίγα λόγια για τη συμμετοχή σας στον «Σασμό»;

Όποιος δεν το παραδέχεται λέει ψέματα. Δεν νομίζω ότι έγινε κανείς ηθοποιός, επειδή έβλεπε Ταρκόφσκι στα πέντε του ή τον Μινωτή στην Επίδαυρο στα δέκα του. Το λέω επειδή τα βαριέμαι αυτά. Όταν ήμουν στο σχολείο, πριν από 20 χρόνια, θυμάμαι ότι λέγαμε τα αστεία που είχαμε δει στην τηλεόραση το προηγούμενο βράδυ. Τώρα στα διαλείμματα, τα παιδιά παίζουν σε σκετσάκια σκηνές από τις σειρές. Όλοι οι δάσκαλοί μου, ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί, στο πειραματικό θέατρο, έχουν κάνει τηλεόραση και ας μην το πολυ λένε. Πάντως έτσι έχουν καριέρα!

Όσον αφορά εμένα, είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που μπαίνω στο τερέν της τηλεόρασης. Δύσκολο μέσο κι απαιτητικό. Μέχρι να βρεις το ρόλο έχεις πάει λήψη. Ο «Σασμός» μάλλον ήταν γραφτό μου.

Μου τον πρότειναν από την αρχή κιόλας κι επανειλημμένως. Θυμάμαι ότι μόλις τελείωσε ο Τάκης Δοξαράς από τις Άγριες Μέλισσες, τον Ιανουάριο του 21, μου έγινε αμέσως πρόταση. Έπεσε, όμως, πάνω στη στιγμή που ήθελα να ανασάνω από την τηλεόραση και να επενδύσω στο θέατρο και στο σινεμά – παράλληλα έτρεχε κι η δική μου παραγωγή στο θέατρο. Ήμουν, λοιπόν, σίγουρος ότι δεν θα έκανα τηλεόραση για πολύ καιρό.

Πόσο διαφορετικά νιώθει και λειτουργεί ο Αργύρης Πανταζάρας, στο τηλεοπτικό, θεατρικό και κινηματογραφικό τοπίο;

Άλλος κόσμος ο καθένας. Οι απαιτήσεις και οι ικανότητες που απαιτούνται είναι τρομακτικά διαφορετικές. Όποιος δεν αντιληφθεί τις διαφορές και την σημαντικότητά τους, είναι καταδικασμένος. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι καλός και ικανός σε όλα. Εδώ είναι δύσκολο να είσαι καλός στην ίδια την παράσταση την επόμενη μέρα, αν το καλοσκεφτείς. Πώς γίνεται να αψηφήσει κανείς την απίστευτη μελέτη και προετοιμασία που χρειάζεται ένας ηθοποιός, ώστε να επεκτείνει το καλλιτεχνικό του εύρος και να ορθώσει, ίσως για μια στιγμή, το καλλιτεχνικό του ανάστημα;

Ποια είναι η κυρίαρχη φιλοσοφία σας στην τέχνη και στη καθημερινότητά σας;

Θα χρησιμοποιήσω τα λόγια του αγγελιοφόρου της Αντιγόνης: “Μάζεψε όσα πλούτη θες και έχε το σπίτι σου. Ζήσε και γίνε βασιλιάς, σχήμα μεγάλου ανθρώπου πάρε, άμα λείψει από μέσα σου η χαρά και ό,τι μείνει για σκιά καπνού να μου το δίνανε, εγώ δεν θα τ’ αγόραζα μπροστά στην ευτυχία”, ε αυτό καθημερινά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR