counter

Σασμός: H Νεκταρία Γιαννουδάκη απαντά για τον αν θα υπάρξει τρίτη σεζόν της σειράς

Σασμός: H Νεκταρία Γιαννουδάκη απαντά για τον αν θα υπάρξει τρίτη σεζόν της σειράς
Σασμός: H Νεκταρία Γιαννουδάκη απαντά για τον αν θα υπάρξει τρίτη σεζόν της σειράς

Στην εκπομπή Γειά σου» και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο ήταν για τους γονείς της να αποδεχτούν ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να συνεχιστεί ο «Σασμός» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά δεν ξέρει αν πρέπει.

Όσα είπε η Νεκταρία Γιαννουδάκη

«Αγαπούσα πολύ την υποκριτική, αλλά με άγχωνε που δεν το αγκάλιαζαν οι γονείς μου, οπότε το έκανα με το ένα πόδι. Ήμουν για πάρα πολλά χρόνια ηθοποιός κι όμως, όταν με ρωτούσαν έξω με τι ασχολείσαι, έλεγα γαλλική φιλολογία. Σαν να το ντρεπόμουν και να μην το αποδεχόμουν. Αν δεν το αποδεχτείς εσύ για εσένα, δεν θα το αποδεχτούν κι οι άλλοι. Είμαστε σε καλό δρόμο κι είμαι βραδείας καύσης. Δεν είμαι πυροτέχνημα. Το προτιμώ γιατί ίσως έχει και διάρκεια» είπε αρχικά η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Δείτε επίσης - Σασμός Επόμενα επεισόδια: Συμμαχία Καλλιόπης και Παύλου! Θέλουν να χωρίσουν Αργυρώ & Αστέρη

Παράλληλα, για τον αν ο «Σασμός» θα παέι για τρίτη χρονιά η ηθοποιός αποκάλυψε: «Δεν το γνωρίζω. Δεν το ξέρω. Ίσως τα πράγματα πρέπει να τα σταματάμε, όταν ο άλλος θέλει λίγο ακόμα κι όχι όταν λέει μπούχτισα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR