counter

Σάσα Μπάστα: Ενοχλημένη με τα δημοσιεύματα χωρισμού - “Όπως βγάζουν κάθε χρόνο πως είμαι έγκυος, έτσι έβγαλαν τώρα αυτό”

Σάσα Μπάστα: Ενοχλημένη με τα δημοσιεύματα χωρισμού -  “Όπως βγάζουν κάθε χρόνο πως είμαι έγκυος, έτσι έβγαλαν τώρα αυτό”
Σάσα Μπάστα: Ενοχλημένη με τα δημοσιεύματα χωρισμού - “Όπως βγάζουν κάθε χρόνο πως είμαι έγκυος, έτσι έβγαλαν τώρα αυτό”

Χθες μέσα από τη Reallife έγινε γνωστό ότι η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθανάς μετά από τέσσερα χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα η τραγουδίστρια διέψευσε τον χωρισμό της και δήλωσε πως είναι πολύ καλά με τον σύζυγό της.

Δείτε επίσης - Σάσα Μπάστα: Διαψεύδει την είδηση χωρισμού της από τον Δημήτρη Κουσαθανά – “Είμαστε καλύτερα από ποτέ”

Σάσα Μπάστα- Ενοχλημένη με τα δημοσιεύματα χωρισμού

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στην εφημερίδα “Espresso” και τον Ηλία Μαραβέγια και ήταν ενοχλημένη με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και αφορούσαν την προσωπική της ζωή.

«Έγινε χαμός χωρίς λόγο. Δεν ισχύει τίποτα. Είναι όλα μια χαρά. Ο Δημήτρης είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος, δεν του αρέσει η δημοσιότητα και ο μόνος λόγος που βγαίνω να απαντήσω αυτή τη στιγμή είναι για να σταματήσει όλη αυτή η αναπαραγωγή που γίνεται για κάτι που δεν υφίσταται.

Όπως βγάζουν κάθε χρόνο πως είμαι έγκυος, έτσι έβγαλαν τώρα κι αυτό. Ίσως να μεταφράστηκε λάθος η απόσταση που μας χωρίζει κάποιες φορές λόγω του ότι ο Δημήτρης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Μύκονο και εγώ πηγαινοέρχομαι λόγω των υποχρεώσεών μου στο τραγούδι. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη εξήγηση. Είναι όλα τέλεια μεταξύ μας», δήλωσε η Σάσα Μπάστα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR