counter

Σάρον Στόουν: Βαρύ πένθος για τη διάσημη ηθοποιό

Σάρον Στόουν: Βαρύ πένθος για τη διάσημη ηθοποιό
Σάρον Στόουν: Βαρύ πένθος για τη διάσημη ηθοποιό

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Σάρον Στόουν.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή έφυγε από τη ζωή ο μικρότερος αδελφός της, Πάτρικ, σε ηλικία μόλις 57 ετών. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ ο άτυχος άνδρας είχε πρόβλημα με την καρδιά του και έφυγε από καρδιακή προσβολή.

Οι αναρτήσεις της Σάρον Στόουν για τον θάνατο του αδελφού της

Η Σάρον Στόουν πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο κλαίγοντας, ανακοίνωσε τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού της, Πάτρικ Τζόζεφ Στόουν.

Σε μια άλλη δημοσίευση, ανέβασε δύο φωτογραφίες με τον αδελφό της.

«Γεια σε όλους. Με αυτό το μήνυμα θέλω να επιβεβαιώσω ότι χάσαμε τον αδερφό μου, Πάτρικ Τζόζεφ Στόουν, από καρδιακή προσβολή, χτες. Ήταν ο πατέρας του Ρίβερ, που χάσαμε πέρυσι, σε ηλικία 11 μηνών. Θα τον θυμούνται η γυναίκα του, Τάσα, ο γιος του, Χάντερ, και η κόρη του, Κέλι. Όπως κάθε οικογένεια, σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας σε αυτή την περίοδο της ανυπολόγιστης θλίψης και εκτιμάμε τα μηνύματα παρηγοριάς σας. Ναι, τα τελευταία χρόνια είχαμε φοβερές απώλειες, όπως και πολλοί από εσάς», είπε η Σάρον Στόουν.

Δείτε τις αναρτήσεις της.

Η ανάρτηση της συζύγου του Πάτρικ Στόουν

Ο αιφνίδιος θάνατος του Πάτρικ Στόουν έρχεται σχεδόν δύο χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του Ρίβερ σε ηλικία 11 μηνών από οργανική ανεπάρκεια.

Η οικογένεια Στόουν κατάγεται από το Meadville της Πενσυλβάνια. Η σύζυγος του εκλιπόντος Τάσα ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μήνυμα για τον σοκαριστικό θάνατο του συζύγου της.

«Η καρδιά μου είναι σαν να έχει ξεριζωθεί από το στήθος μου. Ο Πάτρικ έφυγε για να συνατήσει τον γλυκό μας Ρίβερ… Δεν ξέρω τι άλλο να πω, ήταν ο κόσμος μου», έγραψε αρχικά για να συνεχίσει: «Δεν είμαι σίγουρη πώς θα είναι η ζωή χωρίς τον σύζυγό μου στο πλευρό μου και ειλικρινά δεν θέλω, αλλά θα το κάνω φυσικά. Ελπίζω απλώς να μένεις πάντα στο πλευρό μου και να προσέχεις τον Χάντερ, την Κέιλι και εμένα. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά, θα κρατάω για πάντα εσένα και τις υπέροχες (και κάποιες όχι τόσο υπέροχες αλλά εξίσου σημαντικές) αναμνήσεις μας κοντά στην καρδιά μου και θα επισκέπτομαι αυτές τις αναμνήσεις πάντα. Σ’ αγαπώ γλυκό μου μωρό. Ο Ρίβερ έχει τον μπαμπά του μαζί του και ελπίζω οι δυο σας να περνάτε τις καλύτερες στιγμές», έγραψε.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: AFP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR