counter

Σαρλίζ Θερόν: Οι αλλαγές στο βάρος της την έκαναν να πάρει μια σημαντική απόφαση για την καριέρα της

Σαρλίζ Θερόν: Οι αλλαγές στο βάρος της την έκαναν να πάρει μια σημαντική απόφαση για την καριέρα της
Σαρλίζ Θερόν: Οι αλλαγές στο βάρος της την έκαναν να πάρει μια σημαντική απόφαση για την καριέρα της

Η Σαρλίζ Θερόν δεν ενδιαφέρεται πλέον να μεταμορφώσει το σώμα της για κινηματογραφικούς ρόλους και ο λόγος, είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε ότι το σώμα της έχει καταπονηθεί με τις αλλαγές στο βάρος της επί  χρόνια, όταν άλλαζε τη σωματική της διάπλαση για ορισμένους ρόλους.

«Δεν θα ξανακάνω ποτέ ταινία και να πω "Ναι, θα πάρω 40 κιλά". Δεν θα το ξανακάνω ποτέ γιατί δεν μπορείς να το χάσεις τόσο εύκολα», είπε η Σαρλίζ Θερόν στο Allure.  «Όταν ήμουν 27, έκανα το Monster, έχασα 30 κιλά, σε χρόνο ρεκόρ». Η Σαρλίζ Θερόν κέρδισε ένα Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου στην επιτυχημένη ταινία του 2003 "Monster", στην οποία πρωταγωνίστησε δίπλα στην Κριστίνα Ρίτσι. 

Η ηθοποιός είχε δηλώσει προηγουμένως ότι μπορούσε να χάσει εύκολα το βάρος που έβαλε για την ταινία, αλλά είπε ότι τώρα είναι σχεδόν αδύνατο να το κάνει. Αφού έβαλε 50 κιλά για την ταινία της "Tully" του 2018, η Σαρλίζ Θερόν λέει ότι δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο προηγούμενο βάρος της. 

Διαβάστε επίσης: Χάιντι Κλουμ: Ανέβηκε στη ζυγαριά & αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει

"Μετά το έκανα στα 43 μου για το «Tully» και θυμάμαι έναν χρόνο που προσπαθούσα να χάσω τα κιλά, τηλεφώνησα στον γιατρό μου και είπα, «Νομίζω ότι πεθαίνω γιατί δεν μπορώ να χάσω αυτό το βάρος". , "Είσαι πάνω από 40. Ηρέμησε. Ο μεταβολισμός σου δεν είναι αυτό που ήταν" Κανείς δεν θέλει να το ακούσει αυτό», μοιράστηκε.

«Περισσότερο από το πρόσωπό μου, θα ήθελα να είχα το 25χρονο σώμα μου, που δεν καταλάβαινε τίποτα, που μπορούσα να το πετάξω στον τοίχο και να μην πονέσει καθόλου. Τώρα αν δεν κάνω γυμναστική για 3 μέρες και επιστρέψω στο γυμναστήριο την τέταρτη, έπειτα δεν μπορώ να περπατήσω. Δεν μπορώ να καθίσω στην τουαλέτα», πρόσθεσε η 48χρονη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR