counter

"Τα γυρίζει" η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: "Δεν υπάρχει κανένας καβγάς με την Κιμ Κατράλ..."

"Τα γυρίζει" η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: "Δεν υπάρχει κανένας καβγάς με την Κιμ Κατράλ..."
"Τα γυρίζει" η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: "Δεν υπάρχει κανένας καβγάς με την Κιμ Κατράλ..."

Πριν από κάποιο χρονικό διάστημα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Κιμ Κατράλ είχαν απασχολήσει τα Μέσα με τις δηλώσεις που είχαν κάνει η μια για την άλλη!

Μάλιστα, η Κιμ Κατράλ είχε επιτεθεί δημόσια στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μετά τον θάνατο του αδερφού της, όταν η τελευταία της είχε στείλει συλλυπητήρια.

Ωστόσο, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έρχεται να ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα με μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Vulture, στην οποία υποστηρίζει πως δεν υπάρχει κανένας καβγάς ανάμεσα τους και πως έχει τη διάθεση να αλλάξει το κλίμα μεταξύ τους!

«Θα ήθελα απλώς να υπενθυμίσω σε όλους πως δεν υπάρχει καυγάς. Δεν είπα ποτέ τίποτα άσχημο, μη υποστηρικτικό κι εχθρικό, οπότε θα ήθελα πολύ να το επαναπροσδιορίσω. Ανέκαθεν εκτιμούσα απεριόριστα τη δουλειά της Κιμ και την συνεισφορά της. Αν επιλέγει να μην κάνει τρίτη ταινία, δεν υπάρχουν και πολλά που μπορώ να κάνω για να της αλλάξω γνώμη και πρέπει να το σεβαστούμε. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που είπα ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Κιμ Κατράλ είχε κατηγορήσει επίσης τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πως έχει υιοθετήσει την προσωπικότητα του «καλού κοριτσιού», μη διστάζοντας να τη χαρακτηρίσει «υποκρίτρια και σκληρή»!  Ωστόσο, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ τόνισε πως δεν σκοπεύει να μπει ποτέ στη διαδικασία του να τσακώνεται δημοσίως και κατέληξε λέγοντας:  «Ποτέ στη ζωή μου δεν μάλωσα με κανέναν δημοσίως, ούτε σκοπεύω να το κάνω. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως δεν πρόκειται για δυο γυναίκες στο πλατό που μαλώνουν, επειδή αυτό δεν συνέβη ποτέ. Περάσαμε 10,12 χρόνια της ζωής μας κάνοντας κάτι που εγώ λάτρεψα και νιώθω περήφανη που ήμουν κομμάτι του. Δεν θέλω αυτό να το εξαφανίσει ή να αλλάξει την εμπειρία του κοινού που υπήρξε καλό μαζί μας για τόσον καιρό»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR