counter

Σαπουντζάκη, Στυλιανοπούλου, Πίκουλα: Η δυσαρέσκειά τους για τις δηλώσεις Λιάνη για Βουγιουκλάκη

Σαπουντζάκη, Στυλιανοπούλου, Πίκουλα: Η δυσαρέσκειά τους για τις δηλώσεις Λιάνη για Βουγιουκλάκη
Σαπουντζάκη, Στυλιανοπούλου, Πίκουλα: Η δυσαρέσκειά τους για τις δηλώσεις Λιάνη για Βουγιουκλάκη

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μάλιστα, ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού, Γιάννης Παπαμιχαήλ, θα κινηθεί νομικά κατά του δημοσιογράφου.

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” μίλησαν η Δέσποινα Στυλιανοπούλου και η Ζωζώ Σαπουντζάκη και δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάνης.

Μάλιστα, τον εκνευρισμό της δεν έκρυψε η νύφη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Έφη Πίκουλα, η οποία μίλησε επίσης στην εκπομπή του Mega.

Δείτε επίσης! Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η ανάρτησή του για την απόφαση να κινηθεί νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη

Όσα είπαν για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Γιώργο Λιάνη

«Είναι ντροπή. Θέλουν να εκμεταλλεύονται αυτό το όνομα γιατί “πουλάει” για να βγουν και να έχουν δημοσιότητα και χρησιμοποιούν και σεξιστικά και ανόητα σχόλια που την προσβάλλουν. Είναι απαράδεκτο όταν λες επί προσωπικού. Γίνεσαι γελοίος. Ήθελε να βγάλει τον ανδρισμό του; Να πλασάρει ότι ήταν ωραίος εραστής; Ξεμωραίνεται ο άνθρωπος όταν μεγαλώνει. Καλά θα κάνει και θα κινηθεί νομικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Όλη η οικογένεια συμφωνεί μαζί του», είπε η Έφη Πίκουλα.

«Δεν την είδα τόσα χρόνια που ήμασταν μαζί ούτε ένα λεπτό να κάνει δήθεν ότι δείχνει το στήθος της. Η Αλίκη για μένα ήταν το πιο ηθικό πλάσμα. Ήταν άμεμπτη. Δεν έδωσε δικαίωμα σε κανέναν», είπε από την πλευρά της, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

«Δεν έκανε καλά ο Γιώργος Λιάνης ύστερα από τόσα χρόνια να αποκαλύψει αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή. Σωστή η απόφαση του Γιάννη Παπαμιχαήλ να κινηθεί νομικά εναντίον του, πολύ καλά θα κάνει. Την αγαπούσα πολύ την Αλίκη και την παραδέχομαι. Κουράστηκε και έκανε καριέρα μεγάλη. Είναι ντροπή ύστερα από τόσα χρόνια πεθαμένη», δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR