counter

Σάνεν Ντόχερτι: Αποχαιρέτησε τον Μάθιου Πέρι και έκανε αποκάλυψη για το ερωτικό τους ραντεβού

Σάνεν Ντόχερτι: Αποχαιρέτησε τον Μάθιου Πέρι και έκανε αποκάλυψη για το ερωτικό τους ραντεβού
Σάνεν Ντόχερτι: Αποχαιρέτησε τον Μάθιου Πέρι και έκανε αποκάλυψη για το ερωτικό τους ραντεβού

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο Χόλιγουντ η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Τα social media έχουν πλημμυρήσει τις τελευταίες ώρες από fans και συναδέλφους που αποχαιρετούν τον Τσάντλερ από τα Φιλαράκια.

Ανάμεσά τους και η Σάνεν Ντόχερτι, που σε μακροσκελές της μήνυμα στο Instagram αποκάλυψε πως μεγάλωσε μαζί με τον Μάθιου Πέρι και ότι μάλιστα οι δυο τους είχαν στο παρελθόν ένα ερωτικό ραντεβού.

«Ήμασταν μια συμμορία. Μεγαλώσαμε όλοι μαζί πηγαίνοντας στη Φορμόζα του Βορρά και γελώντας συνεχώς. Ματ, Ρότζερ, Ντέιβιντ, Ροξάνα. Παίζαμε το παιχνίδι Θάρρος ή Αλήθεια και ο Ματ έπρεπε να πει γελοία πράγματα στα κορίτσια στο μπαρ. Πάντα διασκεδάζαμε και υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλον. Θα μας έβρισκες πάντα όλους μαζί στο στέκι μας να μιλάμε στη δική μας γλώσσα. Και ναι, ο Ματ είχε πάντα ΑΥΤΗ την αίσθηση του χιούμορ.

Διαβάστε επίσης: Mάθιου Πέρι: Η τραγική τελευταία ανάρτηση - Χαλαρώνει στο τζακoύζι που έξι ημέρες μετά βρέθηκε νεκρός

Ο Ματ κι εγώ είχαμε ραντεβού και ήταν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ήθελε να κάνει κράτηση σε ένα εστιατόριο στο Μαλιμπού, αλλά δεν μπορούσε, οπότε ο πατέρας μου έκανε την κράτηση για αυτόν. Πήγαμε και μιλούσε για τον μπαμπά μου το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας. Η φιλία μας κράτησε πολύ καιρό. Μια ζωή πραγματικά. Ξέρω ότι πολλοί πονάνε, ειδικά η μικρή μας συμμορία. Θα λείψει σε πολλούς και σίγουρα σε εμάς.

Ναι! Θα μπορούσα να είμαι πιο ποιητική ή να πω τα πράγματα καλύτερα, αλλά αυτή τη στιγμή κυριαρχεί το σοκ και η θλίψη» έγραψε η Σάνεν Ντόχερτι, ανεβάζοντας παράλληλα και μια κοινή της φωτογραφία με τον Μάθιου Πέρι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR