counter

Σαμπρίνα: Πως αντέδρασε ο γιος της όταν του είπε ότι θα συμμετέχει στο YFSF;

Σαμπρίνα: Πως αντέδρασε ο γιος της όταν του είπε ότι θα συμμετέχει στο YFSF;
Σαμπρίνα: Πως αντέδρασε ο γιος της όταν του είπε ότι θα συμμετέχει στο YFSF;

Η Σαμπρίνα λίγο πριν από την πρεμιέρα του «Your face sounds familiar» μίλησε στην εφημερίδα ESPRESSO για τη συμμετοχή της στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

«Εβλεπα το σόου από την αρχή και μου άρεσε. Μου άρεσε πολύ και ο Κώστας Δόξας. Θα ήθελα να υποδυθώ κάποιους χαρακτήρες που να μην έχουν σχέση με εμένα, άνδρες για παράδειγμα, αυτή άλλωστε είναι και η πρόκληση. Η απόφαση για τη συμμετοχή ήταν καθαρά δική μου, δεν με επηρέασε κανείς να πω το “ναι”», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Πάντα έχω άγχος για την πρεμιέρα, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι τώρα θα είμαι κάποιος άλλος. Οταν είμαι στην πίστα, είμαι η Σαμπρίνα, είμαι εγώ και έχω άγχος. Αυτό το παιχνίδι θα με βοηθήσει να απελευθερωθώ από αυτά τα άγχη. Στο παιχνίδι θέλω να είμαι πιο ελεύθερη και πιστεύω ότι το γεγονός ότι δεν θα είμαι εγώ, αλλά κάποιος άλλος πάνω στη σκηνή θα με απελευθερώσει».

Όσο για τις αντιδράσεις του γιου της, Βαγγέλη, αποκάλυψε: «Με τρολάρει, του φαίνεται αστείο και με πειράζει, αν και μου έχει πει ότι θα το παρακολουθεί και θα έρχεται σε κάποια σόου. Με πειράζει όμως και πέφτει γέλιο στο σπίτι!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR