counter

Σαμ Νιλ: Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο

Σαμ Νιλ: Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο
Σαμ Νιλ: Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο

Ο Σαμ Νιλ, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην κινηματογραφική σειρά “Jurassic Park”, αποκάλυψε στα απομνημονεύματά του ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ο 75χρονος Νεοζηλανδός ηθοποιός διαγνώστηκε με αγγειοανοσοβλαστικό Τ-λέμφωμα τον προηγούμενο Μάρτιο, όταν εμφάνισε πρησμένους λεμφαδένες στη διάρκεια εκδηλώσεων για την προώθηση της ταινίας “Jurassic World: Κυριαρχία”.

Ο Σαμ Νιλ υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία, η οποία όμως δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Στην συνέχεια, ακολούθησε αγωγή, την οποία θα πρέπει να λαμβάνει μηνιαίως για το υπόλοιπο της ζωής του.

«Το θέμα είναι πως είμαι ένας απατεώνας. Πιθανόν να πεθαίνω», γράφει στο πρώτο κεφάλαιο της αυτοβιογραφίας του με τίτλο “Did I ever tell you this?” που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

«Δεν φοβάμαι να πεθάνω, αλλά θα με ενοχλούσε αν αυτό συνέβαινε», σημειώνει ο Σαμ Νιλ χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα “The Guardian”.

Ποιος είναι ο Σαμ Νιλ

Γεννημένος στη Βόρεια Ιρλανδία, ο Σαμ Νιλ ξεκίνησε την κινηματογραφική του καριέρα στη δεκαετία του 1970. Ο ρόλος που τον έκανε διάσημο παγκοσμίως ήταν αυτός του παλαιοντολόγου δρ Άλαν Γκραντ στην κινηματογραφική σειρά «Jurassic Park». Ο ίδιος έχει πάρει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ αυτών και στο "Peaky Blinders".

Το 1981 o Nιλ, κέρδισε τον πρώτο του μεγάλο ρόλο στην ταινία «Omen III: The Final Conflict». Επίσης, την ίδια χρονιά, έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καλτ ταινία «Possession».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR