counter

Σακίρα: Νέα δίωξη για φοροδιαφυγή στην Ισπανία! Έχει οφειλές ύψους 7,1 εκατομμυρίων δολαρίων το 2018

Σακίρα: Νέα δίωξη για φοροδιαφυγή στην Ισπανία! Έχει οφειλές ύψους 7,1 εκατομμυρίων δολαρίων το 2018
Σακίρα: Νέα δίωξη για φοροδιαφυγή στην Ισπανία! Έχει οφειλές ύψους 7,1 εκατομμυρίων δολαρίων το 2018

Η Σακίρα φέρεται να εξαπάτησε το Ισπανικό Δημόσιο με οφειλές ύψους περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ το 2018, όταν διέμενε ήδη στην Ισπανία,  χρησιμοποιώντας μια offshore εταιρεία.

Την Τρίτη, οι εισαγγελείς της μονάδας οικονομικών εγκλημάτων της Βαρκελώνης δημοσίευσαν νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη δεύτερη νομική υπόθεση εναντίον της Κολομβιανής τραγουδίστριας μετά την έναρξη της έρευνας τον Ιούλιο. Η φερόμενη απάτη ανέρχεται σε 5,3 εκατομμύρια ευρώ  σε φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων και περισσότερα από 700.000 ευρώ σε φόρο περιουσίας. Οι εισαγγελείς ζήτησαν από την Ιντερπόλ να ειδοποιήσει την Σακίρα η οποία ζει στο Μαϊάμι και ο καλείται να καταθέσει σε σχέση με τα δύο φερόμενα φορολογικά αδικήματα.

Διαβάστε επίσης: Πικέ: Έξαλλος με τον κόσμο που αποθέωνε τη Σακίρα - "Είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής κι εσείς ένα τίποτα"

Σε δύο μήνες από τώρα, η Σακίρα θα δικαστεί σε μια ξεχωριστή υπόθεση που εξαρτάται από το πού έζησε μεταξύ 2012 και 2014 και περιλαμβάνει φόρους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ τους οποίους και επίσης δεν έχει πληρώσει. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ένας εκπρόσωπος της Σακίρα είπε στο People σε δήλωση ότι «ισχυρίζεται ότι ενεργούσε πάντα σύμφωνα με το νόμο και υπό τις συμβουλές των καλύτερων φορολογικών εμπειρογνωμόνων. Τώρα είναι επικεντρωμένη στη ζωή της ως καλλιτέχνης στο Μαϊάμι και είναι σίγουρη ότι θα υπάρξει ευνοϊκή επίλυση των φορολογικών της ζητημάτων». Όπως πάντα συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, μόνο ο χρόνος θα δείξει αν είναι τελικά αθώα ή ένοχη...

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR