counter

Σακίρα: Η μακροσκελής ανάρτηση ξέσπασμα κατά των παπαράτσι, "Μην ακολουθείτε τα παιδιά μου"

Σακίρα: Η μακροσκελής ανάρτηση ξέσπασμα κατά των παπαράτσι, "Μην ακολουθείτε τα παιδιά μου"
Σακίρα: Η μακροσκελής ανάρτηση ξέσπασμα κατά των παπαράτσι, "Μην ακολουθείτε τα παιδιά μου"

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram η Σακίρα θέλησε να κάνει δημόσια έκκληση στα ΜΜΕ και τους παπαράτσι να σταματήσουν να κυνηγούν τους δύο γιους της.

Η Κολομβιανή ποπ σταρ έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά το διαζύγιο με τον Ζεράρ Πικέ και εδώ και λίγες μέρες μετακόμισε από τη Βαρκελώνη στο Μαϊάμι. Όπως αναφέρει ωστόσο στην ανάρτησή της, η αδιακρισία των media συνεχίζεται.

Η ανάρτηση της Σακίρα

«Σε μια περίοδο με αλλαγές στη ζωή μου, είναι κατανοητό να υπάρχει αυτή η μόνιμη περιέργεια από μερίδα των ΜΜΕ για μένα και την οικογένειά μου. Ωστόσο, τα παιδιά μου, ο Μίλαν και ο Σάσα, πέρασαν μια πολύ δύσκολη χρονιά και έχουν υποστεί συνεχές κυνηγητό από παπαράτσι και ΜΜΕ στην Βαρκελώνη.

Τώρα που αρχίζουμε ένα νέο κεφάλαιο στις ζωές μας, παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα των παιδιών μου. Σας ζητώ να σταματήσετε να τα ακολουθείτε ως την έξοδο του σχολείου τους ή να τα περιμένετε στην είσοδο του σπιτιού μας ή να κυνηγάτε στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, όπως συνέβαινε καθημερινά στην Βαρκελώνη, προκειμένου να πάρετε φωτογραφίες ή να αυξήσετε την τηλεθέασή σας. Θέλω να πιστεύω πως οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι έχουν την ευαισθησία να αντιληφθούν πως πρέπει να σεβαστούν την ψυχική υγεία δύο παιδιών 8 και 10 ετών, που θέλουν απλώς να ζήσουν μια ήρεμη ζωή και όχι να είναι διαρκώς στο επίκεντρο των ΜΜΕ.

Η έκκληση αυτή δεν γίνεται από μένα ως καλλιτέχνιδα, αλλά ως μητέρα που θέλει να προστατεύσει την ψυχική και συναισθηματική υγεία των παιδιών της, ώστε να ζήσουν μια χαρούμενη ζωή, όπως αξίζει σε κάθε παιδί. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξη».

Θυμίζουμε πως η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ ήταν ζευγάρι από το 2011 μέχρι το 2022. Μαζί απέκτησαν δυο γιους, ενώ τον Ιούνιο του 2022 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Πηγή φωτογραφίας: abacapress

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR