counter

Σάκης Τανιμανίδης: "Το Dragon’s Den ήθελα να το παρουσιάσω επειδή…"

 Σάκης Τανιμανίδης: "Το Dragon’s Den ήθελα να το παρουσιάσω επειδή…"
Σάκης Τανιμανίδης: "Το Dragon’s Den ήθελα να το παρουσιάσω επειδή…"

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» και στον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Dragon’s Den του ΑΝΤ1 το οποίο παρουσιάζει φέτος με επιτυχία.

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα τον λόγο που ήθελε πολύ να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του συγκεκριμένου project ενώ τόνισε πως πρόκειται για κάτι διαφορετικό.

Όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για το Dragon’s Den

«Το Dragon’s Den ήθελα να το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Επειδή σπούδασα business στη Βοστώνη, το είχα δει τότε και μου πέρασε η σκέψη από το μυαλό: τι ωραία που θα ήταν να έπαιζε αυτό το project στην ελληνική τηλεόραση» δήλωσε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε επίσης - Σάκης Τανιμανίδης: Η απάντησή του για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα για το βίντεο με τις δίδυμες από το αεροδρόμιο

«Εμένα μου αρέσει να ονειρεύομαι και να προσπαθώ να φτάσω τα όνειρά μου. Από ‘κει και πέρα το ότι το Dragon’s Den είναι κάτι διαφορετικό. Εννοείται ότι βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, όλοι τα βλέπουν. Αντικατοπτρίζουν την απόδοση του project» συμπλήρωσε ο Σάκης Τανοιμανίδης.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR