counter

Σάκης Τανιμανίδης: Το δημόσιο ξέσπασμα για την αμοιβή του στο Survivor

Σάκης Τανιμανίδης: Το δημόσιο ξέσπασμα για την αμοιβή του στο Survivor
Σάκης Τανιμανίδης: Το δημόσιο ξέσπασμα για την αμοιβή του στο Survivor

Στο περιοδικό People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή και στη Σόνια Καζόνι μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης για την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Survivor, αλλά και τα όσα γράφονται και ακούγονται γύρω από το όνομά του. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα θέλουν τις τελευταίες εβδομάδες, τον παρουσιαστή να αμείβεται με χιλιάδες ευρώ για κάθε επεισόδιο του reality.

Διαβάστε επίσης: O Σάκης Τανιμανίδης απαντά: Ισχύει ότι παίρνει 125.000 ευρώ για το Survivor;

Μη θέλοντας να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να διαψεύσει τα όσα ακούει ή διαβάζει για εκείνον και την συνεργασία του με την παραγωγή του Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης ξεσπά με το άκουσμα και μόνο της σχετικής ερώτησης.

Τα χρήματα ήταν κίνητρο για την απόφασή σου; Γράφτηκε σε περιοδικό και αναπαράχθηκε σε πολλά σάιτ πως το ποσό που παίρνεις ανά επεισόδιο θυμίζει παλιές τηλεοπτικές εποχές.

Εσύ συγκεκριμένα (ως δημοσιογράφος), δεν θα έπρεπε να πιστεύεις ότι παπαριά γράφει ο κάθε «δημοσιογράφος» στην κάθε κουτσομπολίστικη φυλλάδα ή site για να κάνει traffic. Μπορεί τα χρήματα της αμοιβής μου να είναι και περισσότερα από αυτά που έγραψαν, μπορεί να είναι και λιγότερα…σίγουρα ΔΕΝ είναι όμως αυτά που έγραψαν αυθαίρετα σε κάποια site. Στην ερώτησή σου θα σου απαντήσω, «Όχι τα χρήματα δεν είναι ο παράγοντας που θα με κάνει να πάρω μια τέτοια απόφαση», αλλά επίσης «Όχι δεν θα το έκανα δωρεάν ή για ελάχιστα χρήματα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR