counter

Σάκης Τανιμανίδης: "Με έχουν πει παρουσιαστή, επιχειρηματία, μ@λ@κ@, γυμνασμένο"

Σάκης Τανιμανίδης: "Με έχουν πει παρουσιαστή, επιχειρηματία, μ@λ@κ@, γυμνασμένο"
Σάκης Τανιμανίδης: "Με έχουν πει παρουσιαστή, επιχειρηματία, μ@λ@κ@, γυμνασμένο"

Ο Σάκης Τανιμανίδης την Κυριακή 19/3 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Traction και κάθισε στη θέση του οδηγού παραχωρώντας στον Κώστα Στεφανή μία αποκαλυπτική συνέντευξη εστιάζοντας στην επαγγελματική του πορεία.

Όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης

«Εμένα μου αρέσει να μεταφράζω τις ιδέες σε επιχειρείν, αυτό έχω σπουδάσει άλλωστε. Στις επιχειρήσεις δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις αλλά αυτή είναι και η αδρεναλίνη. Αν κάνεις επιχειρείν για να βγάλεις χρήματα, θα χάσεις. Αν το κάνεις γιατί σου αρέσει αυτό το κυνήγι, τότε και να μη βγάλεις χρήματα θα έχεις πετύχει» είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Είμαι πολυπράγμων. Με έχουν πει πολλά πράγματα: παρουσιαστή, επιχειρηματία, μ..λάκα, γυμνασμένο… το πιο ωραίο που μου έχει πει κάποιος είναι «μπαμπά». Δεν θέλω να χάσω ούτε μία στιγμή από την εμπειρία της πατρότητας. Περνάνε τα χρόνια και περνάει η περίοδος που είναι μωράκια» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του Dragon’s Den του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης - Σάκης Τανιμανίδης: Η Χριστίνα Μπόμπα και η απάντηση για το βίντεο με τα δίδυμα στο αεροδρόμιο

Παράλληλα, ο Σάκης Τανιμανίδης θυμήθηκε την εποχή του World Party λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το πιο απίθανο μέρος ήταν η ζούγκλα του Αμαζονίου. Είναι ό,τι πιο διαφορετικό μπορείς να δεις. Το να πεις τις διαφορές ανάμεσα σε δύο πόλεις, εντάξει, είναι πόλεις. Το να πας μέσα στη ζούγκλα είναι τελείως διαφορετικό, εντυπωσιακό, νιώθεις μια ανατριχίλα».

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR