counter

Σάκης Τανιμανίδης: Μας δείχνει την γλυκύτατη μαμά του - Πόσο μοιάζουν;

Σάκης Τανιμανίδης: Μας δείχνει την γλυκύτατη μαμά του - Πόσο μοιάζουν;
Σάκης Τανιμανίδης: Μας δείχνει την γλυκύτατη μαμά του - Πόσο μοιάζουν;

“Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει”… Αυτή η φράση ήρθε στο μυαλό μας με το που αντικρύσαμε τις φωτογραφίες του Σάκη Τανιμανίδη με τη μητέρα του, η οποία –όπως δείχνουν τα πράγματα– έχει το ίδιο χιούμορ με τον αγαπημένο της γιο.  

Πριν από λίγες ημέρες, ο γνωστός παρουσιαστής, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη μαμά του. Ψάχνοντας έναν τρόπο για να περάσει η ώρα μέσα στο αεροπλάνο, αποφάσισε να επιδοθεί σε έναν mini μαραθώνιο με selfies κάνοντας αστείες γκριμάτσες. Η κυρία Ματούλα, χωρίς να χάσει ούτε λεπτό, ακολούθησε το παράδειγμά του και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό!

Επόμενο βήμα; Ο Σάκης, χωρίς να χάσει καιρό, ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, συνοδεύοντάς τις με το εξής σχόλιο: Γιατί κάθε άντρας γίνεται μπέμπης όταν έχει δίπλα τη μάνα του! On our way to Salonica...”.

Ο Σάκης Τανιμανίδης με τη μαμά του

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, μετά το “World Party”, αναμένεται να… εισβάλει στο σαλόνι μας μέσα από τον ΣΚΑΪ, στον οποίο θα παρουσιάζει το “Survivor” – ένα ριάλιτι επιβίωσης το οποίο κατά τη γνώμη μας του ταιριάζει “γάντι”!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR