counter

Σάκης Τανιμανίδης: Η αποκάλυψη του πατέρα του για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Μαυρίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάπτισαν το απόγευμα του Σαββάτου (17/09) τις δίδυμες κορούλες τους στη Μύκονο.

Το «παρών» στο μυστήριο έδωσε και ο Γιώργος Μαυρίδης, γεγονός το οποίο προκάλεσε έκπληξη σε όλους, καθώς οι δύο άνδρες τα τελευταία χρόνια δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

Και ενώ τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης, όσο και ο Γιώργος Μαυρίδης δε θέλησαν να αναφερθούν στη φημολογούμενη κόντρα τους, ο πατέρας του πρώτου έκανε αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τανιμανίδης μιλώντας στην κάμερα του Happy Day τόνισε: «Ο Γιώργος είναι ένα παιδί αγαπητό, το ξέρω από την πρώτη μέρα που συνεργάστηκε με τον Θανάση. Ήταν στενοί φίλοι και αδέρφια. Συνεχίζουν να είναι απ’ ότι ξέρω και πιστεύω ότι η πορεία και του Γιώργου θα είναι εξίσου σημαντική με ό,τι όνειρο κάνει στη ζωή του. Θανάση τον λένε τον γιο μου, πώς θα τον φωνάζω, Σάκη; Σάκης είναι ένας, ο Ρουβάς. Σάκης είναι ο Ρουβάς, εγώ ξέρω τον Θανάση».

Σχετικά με τη βάφτιση των εγγονών του, ο Στέφανος Τανιμανίδης ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος γιατί υπάρχει συνέχεια στην οικογένεια. Εγώ δεν παίζω με τις εγγονές μου, παίζει η γυναίκα μου. Στεναχωριέμαι που η γυναίκα μου με έχει εγκαταλείψει εδώ και ένα χρόνο και μεγαλώνει τα κορίτσια με τη Χριστίνα και τη συμπεθέρα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR