counter

Σάκης Τανιμανίδης: Η απάντηση στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα

Σάκης Τανιμανίδης: Η απάντηση στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα
Σάκης Τανιμανίδης: Η απάντηση στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης κα μεταξύ άλλων, απάντησε στις φήμες που ήθελαν έγκυο την Χριστίνα Μπόμπα, ενώ δεν έρκυψε την επιθυμία του να κάνουν ένα ακόμη παιδάκι.

Δείτε επίσης! Χριστίνα Μπόμπα: Οι ευχές για τα γενέθλια της μητέρα της, Γιώτας και η κοινή τους φωτογραφία

Όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης

«Τα social media θέλουν αρκετή δουλειά. Πολύς κόσμος που δεν ασχολείται με αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει, βλέπει μια φωτογραφία και λέει “α είναι εύκολο”. Αν θέλεις να έχεις ένα δυνατό λογαριασμό, θέλει δουλειά. Οπότε όπως όλες οι δουλειές και αυτό εδώ θέλει το διάλειμμά του. Ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα το έκανε, εγώ δεν νομίζω να κάνω διάλειμμα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Για τις φήμες εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα, ο ίδιος απάντησε: «Το επιβεβαίωσε η Χριστίνα, δυστυχώς δεν είναι έγκυος. Σίγουρα θα θέλαμε άλλο ένα παιδάκι. Δεν θα γίνει σήμερα το βράδυ, αλλά θα το θέλαμε πολύ. Περισσότερα παιδιά, περισσότερη ευτυχία».

«Είναι μια εκπομπή η οποία θέλει πάρα πολύ χρόνο και θέλει να αφοσιωθείς σε αυτό, δεν μπορείς να το κάνει παράλληλα με άλλα. Σε αυτή την φάση με οικογένεια, επιχειρήσεις, παιδιά, εκπομπές δεν ξέρω αν χωράει. Σαν πρόθεση όμως, μου λείπει πολύ. Το World Pary είναι Σάκης και Γιώργος, Γιώργος και Σάκης σε περίπτωση που ξαναγίνει», ανέφερε ακόμη ο Σάκης Τανιμανίδης για το “World Party”.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Να θυμίσουμε, πως η Χριστίνα Μπόμπα είχε απαντήσει από την πλευρά της στις φήμες εγκυμοσύνης, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram: «Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, απλά πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, γιατί είχα κουραστεί και είχε όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση υποκινείται από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, όπως είπα και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος, απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ».

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR