counter

Σάκης Τανιμανίδης: Αποκαλύπτει τον μεγάλο του εθισμό

Σάκης Τανιμανίδης: Αποκαλύπτει τον μεγάλο του εθισμό
Σάκης Τανιμανίδης: Αποκαλύπτει τον μεγάλο του εθισμό

Το Survivor φτάνει προς το τέλος του με τους συμμετέχοντες, αλλά και τον Σάκη Τανιμανίδη, να απασχολούν συνεχώς τα social media. Μάλιστα ο παρουσιαστής μοιράζεται σχεδόν καθημερινά τα όσα βιώνει στον Άγιο Δομίνικο με τους φίλους του στο διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης: Ο Σάκης Τανιμανίδης για την αγαπημένη του: "Όταν η Μπόμπα μου έκανε μπόμπες στην Καραϊβική..."

Αυτή τη φορά ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να μας συστήσει έναν από τους καλύτερους φίλους του που βρέθηκε στο νησί της Καραϊβικής προκειμένου να τον συναντήσει από κοντά. Οι δυο τους, αφού αντάλλαξαν όλα τους τα νέα, θέλησαν να δοκιμάσουν και τις δυνατότητές τους στο Petanque, το παιχνίδι που έχει "ξετρελάνει" τις τελευταίες μέρες και τον παρουσιαστή του Survivor.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία και το μήνυμα του Σάκη Τανιμανίδη στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram:

Με τον φίλο μου Χρήστο που ήρθε να με δει εδώ στην Δομινικανή Δημοκρατία, ανακάλυψα το Petanque!! Ενα άκρως εθιστικό και ανταγωνιστικό παιχνίδι, όπου πετάς κατι σιδερένιες μπάλες και προσπαθείς να τις ρίξεις όσο πιο κοντά σε ενα άλλο μικρότερο κόκκινο μπαλάκι!! (check my stories for video) Το petanque ξεκίνησε πριν 100 χρόνια στη Γαλλία και σήμερα παίζεται κυρίως απο..παππούδες! Οπότε τελικά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που δεν μου βγάζει τον πιο ανταγωνιστικό μου εαυτό!?!

Ο Σάκης Τανιμανίδης με τον κολλητό του φίλο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR