counter

Σάκης Ρουβάς – Πάολα – Τάμτα: Η λαμπερή πρεμιέρα μέσα από τα δικά τους μάτια!

Σάκης Ρουβάς – Πάολα – Τάμτα: Η λαμπερή πρεμιέρα μέσα από τα δικά τους μάτια!
Σάκης Ρουβάς – Πάολα – Τάμτα: Η λαμπερή πρεμιέρα μέσα από τα δικά τους μάτια!

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά, της Πάολα και της Τάμτα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Κέντρο Αθηνών. Οι τρεις καλλιτέχνες διασκέδασαν το κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και, όπως ήταν φυσικό, αποθεώθηκαν.

Το πρόγραμμα του Σάκη, της Πάολα και της Τάμτα ήταν γεμάτο κέφι, θετική ενέργεια και ρυθμό.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ απογείωσε το κατάμεστο νυχτερινό κέντρο με τις διαχρονικές του επιτυχίες, τη σπάνια δύναμη της σκηνικής του παρουσίας και τις μουσικές εκπλήξεις ανατρέποντας γι’ ακόμα μία φορά τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης!

Από την άλλη, η μοναδική Πάολα, ξεσήκωσε το φανατικό κοινό της, ερμηνεύοντας για πρώτη φορά ζωντανά τη νέα μεγάλη της επιτυχία «Θυμός» αλλά και τα υπόλοιπα κομμάτια της.

Η Τάμτα, το λαμπερό fashion icon, με τις ξεχωριστές ερμηνευτικές δυνατότητες και τις  ιδιαίτερες εμφανίσεις χάρισε ξεχωριστές στιγμές με τραγούδια της κι εμπνευσμένες διασκευές.

Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν το ντουέτο του Σάκη και της Πάολα, το οποίο –όπως σας ενημερώσαμε- συνοδεύτηκε και από ένα… καυτό φιλί!

Στο πιο εκρηκτικό πρόγραμμα της χρονιάς συμμετέχουν και οι: Κωνσταντίνος Κουφός, Τάνια Μπρεάζου, Αντώνης Ντόμινος, Κασσιανή.

Δείτε τα μηνύματα των καλλιτεχνών μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR