counter

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Σε ποιον μοιάζει ο νεογέννητος γιος τους;

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Σε ποιον μοιάζει ο νεογέννητος γιος τους;
Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Σε ποιον μοιάζει ο νεογέννητος γιος τους;

Ρουβας Ζυγουλη

Συνέντευξη στο «People» και στη δημοσιογράφο Σοφία Καζόνη παραχώρησε ο Σάκης Ρουβάς και μίλησε για το νέο μέλος στην οικογένεια τους.

Πώς είναι το νέο μωρό, που εδώ και λίγες μέρες έφερε νέα πνοή στη δεμένη οικογένεια; Είναι καλόβολος, γλυκός, ένα πάρα πολύ ήσυχο μωρό. Τα παιδάκια τού κάνουν συνέχεια αγκαλιές και αυτό είναι το καλύτερό του»

Φήμες λένε πως ο δεύτερος γιος του του μοιάζει πολύ. Γελάει. «Δεν μπορώ να πω σε ποιον μοιάζει, γιατί σε αυτή την ηλικία τα μωρά αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Είναι ανοιχτόχρωμος, ξανθούλης» μου λέει, χαρούμενος που τα μεγαλύτερα παιδιά έχουν υποδεχτεί το μωρό με μεγάλο ενθουσιασμό και αυτή την παιδική καταιγιστική εκδήλωση αγάπης. «Δεν ξέρω πώς θα τους βγει μετά, αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχουν κανέναν ανταγωνισμό με το μωρό, το αντίθετο. Προς το παρόν τσακώνονται ποιος θα τον πρωτοπάρει αγκαλιά. Η Αναστασία, ως μεγαλύτερη, είναι πολύ προστατευτική απέναντί του. Μου έχει κάνει, όμως, εντύπωση και ο Αλέξανδρος, που είναι πολύ γλυκός και τρυφερός με το μωρό, βγάζει κι αυτός μεγάλη προστατευτικότητα».

Διαβάστε επίσης: Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Στο μαιευτήριο - Φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης: Ρουβάς: Η γλυκιά φωτογραφία που δημοσίευσε και η δήλωση για το 4ο παιδί

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR