counter

Σάκης Ρουβάς και Στεφανία Λυμπερακάκη τραγουδούν μαζί το “This Is Our Night”

Σάκης Ρουβάς και Στεφανία Λυμπερακάκη τραγουδούν μαζί το “This Is Our Night”
Σάκης Ρουβάς και Στεφανία Λυμπερακάκη τραγουδούν μαζί το “This Is Our Night”

Τα #Qsessions του Δημήτρη Κοντόπουλου επέστρεψαν μετά από μία μικρή διακοπή, λόγω του Πάσχα.

Ο γνωστός συνθέτης και παραγωγός υποδέχεται στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, καλλιτέχνες με τους οποίους παρουσιάζει ακουστικές εκδοχές τραγουδιών, που έχει γράψει είτε για τη δική τους φωνή, είτε για τις φωνές άλλων καλλιτεχνών.

Στο 16ο #Qsession ο Δημήτρης Κοντόπουλος ένωσε τον Σάκη Ρουβά και τη Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία θα είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2021, μετά την ακύρωση του φετινού διαγωνισμού εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Σάκης Ρουβάς και η 17χρονη τραγουδίστρια παρουσίασαν μία unplugged εκδοχή του τραγουδιού "This Is Our Night" με την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Το "This Is Our Night" είναι το τραγούδι με το οποίο ο Σάκης Ρουβάς εκπροσώπησε την Ελλάδα στο μουσικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 2009 στη Μόσχα, κερδίζοντας την έβδομη θέση στην κατάταξη του Μεγάλου Τελικού.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram: «Επιστρέφουμε με ένα ακόμη #QSession, αυτήν τη φορά μαζί με την Stefania και τον Δημήτρη Κοντόπουλο! Σήμερα σας δίνουμε μία γεύση από Eurovision, μιας και φέτος δε θα απολαύσουμε τον αγαπημένο μας θεσμό live, με μία unplugged εκδοχή του “This Is Our Nigh».

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR