counter

Σάκης Ρουβάς: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Κάτια Ζυγούλη και η κόρη του που βρίσκεται στην εφηβεία

Σάκης Ρουβάς: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Κάτια Ζυγούλη και η κόρη του που βρίσκεται στην εφηβεία
Σάκης Ρουβάς: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Κάτια Ζυγούλη και η κόρη του που βρίσκεται στην εφηβεία

Καλεσμένος στο κανάλι του Fipster στο YoυTube βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, αλλά αναφέρθηκε και στην κόρη του Αναστασία που βρίσκεται στην εφηβεία.

Διαβάστε επίσης! Σάκης Ρουβάς: Το τρυφερό βίντεο με την Κάτια Ζυγούλη στο αυτοκίνητο, "Δεν σε νοιάζει, όταν έχεις δίπλα σου τέτοιον άγγελο"

Ο Σάκης Ρουβάς για την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά του

«Νομίζω ότι τα παιδιά μου θα έλεγαν πως είμαι και αυστηρός κάποιες φορές και προστατευτικός κάποιες άλλες και ότι τους αγαπάω πολύ, ότι μπορεί να τους μαλώσω. Ανάλογα το περιστατικό που έχει συμβεί, κάποιες φορές είμαι πιο αυστηρός εγώ κάποιες η Κάτια», είπε ο Σάκης Ρουβάς και συνέχισε για την κόρη του Αναστασία που βρίσκεται στην εφηβεία:

«Μου φαίνεται φυσιολογικό ότι βγαίνει έξω. Κάποιες φορές αγχώνομαι και κάποιες άλλες όχι. Είναι σημαντικό να δείχνεις και να έχεις εμπιστοσύνη στα παιδιά σου, καινούργια πράγματα προκύπτουν πάντα. Θα έρθουν νέες εμπειρίες, θα ήθελα αυτές οι εμπειρίες να έρθουν χωρίς να προκύψουν τραύματα αλλά και αυτό μάλλον αδύνατο είναι, οπότε το καλύτερο είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα τραύματα αφού προκύψουν». 

Όσον αφορά την Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε: «Αυτό που θαυμάζω περισσότερο στην Κάτια είναι η υπομονή της και η αντοχή της. Το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει και μεγαλώνει τέσσερα παιδιά για εμένα είναι ένα από τα πιο θαυμαστά πράγματα που μπορεί να κάνεις ένας άνθρωπος. Το κεφάλαιο παιδιά είναι το πιο δύσκολο… Δεν μας μάθανε πώς να μεγαλώνουμε παιδιά».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR